13 Nisan 2013 Cumartesi

Gün 2: Victoria Beckham Diyeti!

Berbat hissediyorum! Dün akşam içtiğim bir şişe beyaz şarabın verdiği kalp çarpıntılı, el ayak tutmamalı, uyumak isteyip vücudun kendini toparlama isteğiyle buna izin vermemesi.. ..ve büyük pişmanlığın verdiği duygusal çöküntü! Berbat bir hangover durumu! Üstelik hipoglisemi olduğumu da hemen nasıl unutuyorum! Al işte sana! Ders olsun! "Bir daha asla.." ile başlayan bilmem yüz kaçıncı kendine öfkelenme krizleri..




Bu mutsuzluğu düzeltecek bişeyler yapmalıyım. Alışveriş?! Ama giyecek bişeyler alamam! Ne de olsa bu vücut hatları geçici! En iyisi bir D&R'a atayım kendimi. Victoria Beckham'ın "Kutsal Yemek Tarifi Kitabım" diye tweetlediği Natasha Corrett'in Eating the Alkaline Way: Recipes for a Well-Balanced Honestly Healthy Lifestyle gelmiş midir? Toplandım, kalan az enerjimi kendimi İstinye Park'a atmakta kullandım! Ama yok! Amazon.com 'dan sonra sipariş edeyim! ..de bu Alkali olayıyla ilgili bir kitap vardır elbet! Alkali Diyet Dr. Ayşegül Çoruhlu.. 






Eve gelmem ile kitabı okumam bir oldu! Sonra 2. kez, notlar alarak okumaya karar verdim. Kızlar, bu kitap mutlak okunmalı!

Akşam olmuş bile ve mideme 2 litre Cola Zero ve 3 litre limonlu sudan başka bişe girmedi! Ama bu saatten sonra da bişey yenmez! En iyisi mi uyumalı! Alkali Diyeti ile ilgili notlarımı bir sonraki yazıma bırakayım. Aman Allah'ım!!!! Şu Survivor beni acayip motive ediyor derken, ödül oyununda ne çıktı ama yaaaa.. :((( Bol kıymalı su böreği.. Ufffff uf uffff.. Televizyonun içine giresim var! Çengelköy Börekçisi açık mıdır acaba?! Neyse, hemen yatağa bakim! Yürü!





7 yorum:

  1. Merhaba ben alkali diyetle bedenimi incelttim ve sağlığına kavuşturdum..Ayrıca sabah akşam aç karnına bir bardak suya bir çay kaşığı karbonatta ekleyip içtim.. Alkali yaşam benim yaşam şeklim oldu.. herkese tavsiyemdir..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Aynen.. Yepyeni, şahane enerjiler dolu bir hayatım var benim de artık!
      Yaşasın pH çılgınlığı.. :-))))
      Mucksssssssss..

      Sil
  2. Son paragrafda resmen kahkaha attım :) oğlumun onun çizgi filmine güldüğümü sanması ayrıca da güldürdü :)

    YanıtlaSil
  3. Ben de yeni baslicam alkali diyete. Bugun Aysegul Coruhlunun kitabini alacaktim sonra Dr Youngin kitabini almaya karar verdim.yarin siparis edecem:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ayşegül Çoruhlu'nun her 2 kitabını da, Miyase Bülbül'ün "Alkali Yaşam Alkali Mutfak", Emine Akın Çakır "Alkali Vücudun Sırları" ve Daniel Reid'in "Detoks"'unu fırsatın olursa, mutlaka tavsiye ederim. ;-)
      Kocaman öptümmmmm...

      Sil
  4. Bikinicimm.... Senin son yazılarını okurken hep diyordum ki "bu kadar az yiyerek nasıl acıkmıyor... benim sürekli midem kazınıyor, karbonhidrat krizlerine giriyorum, bu hep beslenme ile ilgili biliyorum ama nasıl olacak...." şu an yani yazılarını en baştan yeniden okurken fark ettim ki bu aşamalardan hepimiz geçiyorum... ama alışılıyor değil mi??? o gecenin 12sinde makarna krizleri geçiyor...

    YanıtlaSil

Oleyyyyyy..
En sevdiğim şey yorum almak! Zira, bunlarla besleniyorum! ;-)
Muckkksssss..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...