16 Nisan 2013 Salı

Gün 4: Kutlamalar Her Türlü Diyeti Bozar

Kilo: 57,2

Herşey akşam yemeğine kadar şahaneydi! Kahvaltı atlandı ama Limonlu su OK. Hiç yoktan iyi!

Öğlen, sevgili Bikini Projesi Buddy'mden yine destek alarak ve pilav patatesler hızlıca geçilerek

  • Sebzeli Kremalı tavuk
  • Yoğurt
  • Yeşilliklerden oluşan bol limon zeytinyağlı salata

Daha önce de demiştim, yine söylüyorum, bu arkadaşlarla bir araya gelmeler, "çok özledik de niye daha sık buluşmuyoruz ki"'ler, "boşver o salağı, biz varız ya"'lar, "e haydi o zaman"'lar, insana pek iyi gelse, ohhh kurtlar iyicene dökülse de her türlü diyeti maalesef bozar! Bu böyledir! 

E bir de Tahtasaray'a gidildiyse, "Everything little little in to the middle" ile bir Büyük buluştuysa, ne yıllardır yaşadığın işkence dolu yazları, ne de hayalindeki bikiniyi hatırlarsın!

Yediklerimi yazmıyorum! Ama şu kadarını söyleyeyim, tatlıya yer kalmadı!

2 yorum:

  1. Bana nasıl iyi geliyor yazıların anlatamam, seni çok uzun zamandan beri takip ediyorum Bikiniciğim, sporsuz yaşayamayan ,hayatı çok seven ben de ne yazık ki erken menapozla karşı karşıya kaldım , elim ayağım kalkmıyor, yürüyüşü bile zor yapıyorum, hormon tedavisine başlasam mı başlamasam mı bilemiyorum, anlayacağın aklım çok karışık, kendimi 60 yaşında hissediyorum ki, henüz 37 yaşında ve 1 yıllık evliyim, bebekten mecbur vazgeçtim :( Hem ruhen , hem bedenen mahvediyor beni bu menapoz ,yazıların bana umut veriyor, iyi ki varsın ama lütfen daha sık yazmaya çalış olmaz mıı ? ;)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Canımmmmm Aşkımmmm.... Biliyorum kuzuuuuu... Biliyorum... Ama geçecek, çok daha iyi olacaksın... Hormon ilacına hemen başla... Trisequence içiyorum ben... Psikolojik destek de sağlıyor.... Sımsıkı sarılıyorum sana....
      Bana özel mail atmak istersen, BikiniProjesi@gmail.com
      Kocamannnnnnnnn kocaman sevgiler...

      Sil

Oleyyyyyy..
En sevdiğim şey yorum almak! Zira, bunlarla besleniyorum! ;-)
Muckkksssss..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...