27 Ağustos 2013 Salı

Bikini Projesi 10 günlük SÜPER HIZLI ve MÜTHİŞ SAĞLIKLI Zayıflama Programı: Gün 6

Bikini Projesi 10 günlük SÜPER HIZLI ve MÜTHİŞ SAĞLIKLI Zayıflama Programı 6. gün

Hemencekik kalkmalı, temizlik işini bitirmeliyim, akşam üstü de olsa o hastası olduğum Pazar Kahvaltımı yapacağım. Sonrasında çalışmam gerek. Şu bir türlü başlayamadığım sunumu artık bitirmem şart. Eve iş getirmekten nefret ediyorum.. :-(

Benim temizliğe gelen "alem" yardımcım, artık 15 günde bir geliyor. Sonrasında da hiç gelemeyecek. Hamile! Ve bu 3.! 2 erkek sonrasında kız olmasını diliyoruz. Benden sadece bir kaç yaş büyük! Ben mi pek yavaşım, onlar mı pek hızlı, bilemedim! Saatlerce parfümlerimlerimi severcesine aldığı toz (onun için çok önemli) sonrasında başka pek bir işe zamanı kalmasa da, ben pek bir seviyorum kendisini. Bence ben hep sevdiğim insanlarla çalışmalıyım zati.. Ahhh, nerden bulacağım ki şimdi kanımın kaynayacağı başka bir "alem"'i???!

Ehh, iş başa düşer! Yaşam alanımızı da temiz ve sağlıklı kılmak gerek, di mi?! Hatta dünyayı! Malum, henüz keşfedilmiş "gidecek başka yerimiz yok"!!!!

Giriştim temizliğe ki ne giriş. Benim bu "ya hep, ya hiç!" takıntım var ya?!!! Cama çıkma girişimi yapıyordum ki, "oha Bikini, o kadar da değil!" uyarısı ile çekiverdim kendi kendimi, yakaladığım gibi sırtımdan.

Bu arada, temizliğin bir diğer sağlığa yansıması, tam 6,000 adım. ;-)

Bir ara 2 muzlu kahvaltımı, bir başka ara 4 tane light yoğurt, son arada da, "aman da sebze az oldu" diyerekten kendilerini içtim. Bayılıyorum Tat'ın sebze suyuna. Azcık karabiber, maydanozla da çeşnilendirdik mi?



Akşam üstü olmuş bile. "Pazar Kahvaltısı" CD'mizi de koyalım. Ve L.O.V.E. eşliğinde..

"L is for the way you look at me
O is for the only one I see
V is very, very extraordinary
E is even more than anyone that you adore and

Love is all that I can give to you
Love is more than just a game for two
Two in love can make it
Take my heart and please don't break it
Love was made for me and you"



Keyife keyif katmak gibisi yok!


Kahvemi sonra içerim, artık iş bilgisayarını açmalıyım. Saatlerce baktık sunumla birbirimize. Off ilerleyemiyorum. Kafamı toparlayamıyorum. "İlla, her şeyin şahanesini yapmalısın! Geçiştir be Bikini!!"! Yok! Her şey en ince detaylara kadar süper şahane olmalı! 5 sayfa ancak yaptık ki, gece oldu! Gerildim. Bitirmeden hayatta işe gidemem! Pre-Monday Sendromu zirveye çıktı! Kafa dağıtmalı! Gazete okuyayım. Dr. Öz Hürriyet Pazar'da, "Dümdüz bir karna sahip olmanın 7 bilimsel yolu"'nu yazmış! Elbette ezbere biliyorum da, "5. madde stresi azaltın"'a takıldım! Biliyoruz, bu kortizol şeytanının yaptıklarını!!!! "Kırmızı şarap"'ı gözler algılar algılamaz aradım bakkalı! "Çalkarası, Merlot karışımı şahane" deyip verdim siparişimi.



Sunumumu bitirdim yattım. Kaçtı bilmem. ..de.. tüm şişe bitti onu biliyorum!

Biricik ve çok sevdiğim, ailemizin Dr. Öz'üne bir not: Tamam ben, algılamak istemedim, ayrı da, "Günde 110 gram" da ne demek? Sıvının gramı mı olur? Yok hesaplamaya kalksam, ayrı stres. 110 ml dediysen de, sadece koklamak anlamına gelir ki..








6 yorum:

  1. gün içinde yediğiniz sadece yoğurt muz ve sebze suyuysa bilmişlik olmasın ama kendi çapımda bildiğim kadarıyla hızlı vereceğiniz kilo kastan gidecektir.. 50 kilodaki birinin en az 40 gram protein alması lazım sizinki 10-15 grama gelir gelmez belli olmaz :( bence dikkat edin kasları yerine koymak kilo vermekten çok çok daha zor..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Hello Meraklıcığııııımmm..
      Beni düşünüp uyarman ne kadar değerli biliyor musun? Çok çok çok teşekkür ederim... Hem de nasıl haklısın! Hemencecik 40 gram protein olayına odaklanıyorum!
      Canımsın..
      Muckssssssss..

      Sil
    2. :) ben zamanında biraz dert çekmiştim de bu olaydan :)
      40 gr protein 200 gr tavukta bulunabilir örneğin.
      ama sebze yemekleri 1-2 gram anca..
      3 kase yoğurtta 7 gr civarıdır diye düşünüyorum.
      bir bardak sütte 6 gr.
      bir yumurta 5-6 gr ( küçükler 4-5 )
      bir kibrit kutusu peynir ( 30 gr olcak kadar) 5 gr civarıdır.. :))
      sorunuz da olursa her zaman yardımcı olabilirim mail vs var ise :)

      Sil
    3. Canım Meraklıcığım, ancak yazabiliyorum ama anında okumuştum mesajını.. Galiba benim hayatımı bir o kadar daha güzelleştireceksin! Sayende adım sayar gibi protein hesabı yapmaya başladım!
      Nasıl teşekkür edeceğimi hiç bilmiyorum desem.
      Ama belki http://hayattanyenilikler.blogspot.com sayfanda daha fazla yazmaya başlarsın, benim için.. ;-))))
      Çok ama çooooooooook teşekkür ederim..
      Ben de bir hipoglisemiğim biliyorsun değil mi?
      Kocaman öptüüüüüüüüüüümmmmm.. Muckssssssssss....

      Sil

Oleyyyyyy..
En sevdiğim şey yorum almak! Zira, bunlarla besleniyorum! ;-)
Muckkksssss..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...