23 Haziran 2014 Pazartesi

Anti-Aging etkili Zayıflama Programı


Nerede kalmıştık? ;-)

Üzüntülü günler asitlendirdi tabi bedeni. Hemen şöyle içimi temizleyen, yenileyen, gençleştiren ve illa ki incelten bir program uygulamalı! Şu bedene yüklediğimiz STRESi yıkayıp temizlemeli! 

Metropol bir şehirde, üstüne üstlük #beyazyakalı insan hayatında bu çok mümkün gözükmese de, Bikini bu, bulur bir yolunu!









antI-AGING ETKİLİ ZAYIFLAMA PROGRAMI



Günaydın (06:30):

Yarım litre suya, 1 taze sıkılmış limon eşliğinde GNC desteklerim:
  • Acetyl-L-Carnitine alpha-Lipoic Acid
  • Triple Strenght Fish Oil +Resveratrol (2 tane)
  • HSN formula



Sabah Yogası:

Derin nefesler eşiliğinde "Günaydın Gün" Yoga'sı (detaylar için tıkla)



İncelten Bakımlar: 

  • Doğal At Kılı fırçası ile vücudu kuru fırçalama
NOT: GNC'de Eda Taşpınar hatununun Fırçasını buldum. Çok başarılı! 10 numara 5 yıldız!




  • Göğüslere dirilik ve İnce Hatlar için Muntazam sıkılık Bakım ve Masajları (detaylar için tıkla)



Kahvaltı (08:30 Ofiste):

Mutluluğu zirveye çıkaran meyve festivali
  • Pembe GI'lardan seçmeli (detaylar için tıkla)
  • Serotonin'i tavan yapanlara yüklenmeli (detaylar için tıkla)
  • Ve mutlaka tek başına yemeli! Meyveler mideden neredeyse hiç duraklamadan geçer. Ancak midede başka şeyler varsa, orada takılıp kalır ve sindirilemez haller yaratır. Asitlenir ve bedeni yakar durur!
  • Kavun veya Karpuz şahane alkalidir, ancak onlar başka meyve ile bile karıştırılmadan, tamamen tek başlarına yenmelidir!


Sassy Su (09:30 itibari ile):

  • Akşamdan hazırlanmış ve süzülüp ofise getirilimiş 1 litre Sassy Su (detayalar için tıkla) öğlene kadar hüpletilir.
  • Öğle yemeğine yakın, Tonalin CLA yutulur.




Öğle Yemeği (12:00-13:00):

  • Öğle Yemeği, en ANA öğündür. Sindirim ateşinin en yüksek olduğu saatler 12:00-13:00 arasında olmalıdır!
  • Öncesinde sakinliğe ermek pek mühimdir. Yemeğe koşmadan, derin nefesler eşliğinde (nefesin önemini anlamak için tıkla) kendini güneşe verdiğin, (dev plazaların tüm ülkeye gölge yaptığı konumda zor gerçi ya) 5 dakikalık dinlenme seansı pek değerlidir.
  • Başlangıç için, eğer içeriğinde Zehirli GI'ların yokluğuna güveniyorsan, çorba şahanedir.
  • Dev tabağı Çiğ Yeşillikler ve üzerine gezdirdiğin Zeytinyağı ile doldurmak lazım gelir.
  • Sindirimi zorlamamak için tek bir protein çeşidine yönelmek süperdir! En şahanesi bu protein hakkını yoğurttan kullanmaktır!
  • Bu arada, domates ve limonu, kendileri meyve kişiliğine sahip olduğundan, tüm bu yediklerine karıştırmamak akıllıcadır!
  • Fermente çılgını, en acılısından Pul Biber ana baharattır.
  • Sindirim ağızda başlar. Her lokmayı bol bol çiğnemeli!
  • Yemekten sonra, işe dönme aceleciliğine sakın ola girmemeli! Öğle Yemeği saatini sonuna kadar kullanmalı. Yenilenlerin sindirim sistemine yerleşmesi için birkaç dakika sakince oturmalı. Sonra, güneş eşliğinde, açık havada yavaş adımlarla yürümeli.



Çay Saati (15:00):

Tarçın çubuklu Yeşil Çay candır!



Akşam Yemeği (16:30-17:00):

  • Gönül ister ki 2 kayısı kıvamında Organik Yumurta (tarif için tıkla) ve Çiğ Yeşilliklerden oluşsun, ama Ofis ortamında imkansız! Hafta sonlarının baş tacı olur bu ikili!
  • Ama protein ihtiyacını da en güzelinden karşılamak lazım gelir!
  • Bana çare, GNC'de bulduğum ve alkali olmak adına pek önemli enzimler de içeren Gold Standard 100% Whey Protein tozunu su ile hazırlamalı!
  • Eşiliğinde de 2 tane Yeşillik Tozu



İş Çıkışı:

Bulabilirsen deniz kenarında, güneş eşliğinde, derin nefeslerle, dolaşa dolaşa yürümeli! Aman öyle ağır egzersizlere hiç girmemeli! Vücuda stres yükleyen her şeyden kaçınmalı! Aksine dinlendiren türleriyle ahbap olmalı!



Akşam Yogası:

Derin nefesler eşiliğinde İncelten Yoga (detaylar için tıkla)



Sassy Su:

  • Kalan diğer litre Sassy Su mis gibi içilir.
  • Durum hal özelimde, arada Prof. Dr. İbrahim Adnan Saraçoğlu hocamın, Soğan Kürü var.





Ve "Haydi Uykuya" (23:00):


  • Yarım litre suya, yarım çay bardağı Organik Elma Sirkeli su eşliğinde Magnezyum ve 3 adet Probiyotik tablet hüpletilir.
  • Kuru vücut fırçalama ve göğüslere dirilik ve İnce Hatlar için Muntazam sıkılık Bakım ve Masajları (detaylar için tıkla)




Ohhh, yazarken 10 yaş gençleştim bile! :-p


14 yorum:

  1. Son gunlerde kesfettim Metin Hara'nin sufi nefesi egzersizlerini..Tavsiye ederim..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Hemen araştırayım Aşkımmmm.. Muccckkkksssss.. <3 <3 <3

      Sil
  2. Harika başlayalım o zaman. Beni bu yolda çok motive ediyorsunuz teşekürler...

    YanıtlaSil
  3. Merhaba Bikini,
    Menopoz ile ilgili yazını okurken aklıma geldi de, kullanmış olduğun GNC desteklerinden (ki bir kısmını ben de kullanıyorum) alpha lipoic acid ve acetyl l carnitinin tiroid hormonlarının çalışmasının etkilediğine dair yazılar okumuştum. Acaba kullandığını bu destklerden doktoruna bahsettin mi hiç? Belki onlar daha sağlıklı yorum yapabilirler ancak, tiroid hormonları menstürasyon döngüsü üzerinde etkili olduğundan, acaba bir süre bu destekleri kullanmasan mı diye aklıma geldi. Tiroid hormonları konusunda çocukluktan beri kontrole gittiğimden, her türlü besin desteğini, ilacı vsyi dikkatle araştırıyorum genelde, senin kullandığın destekleri ben de kullanabilir miyim diye araştırırken bahsettiğim konu dikkatimi çekmişti ve o yüzden acetyl l carnitini hiç kullanmadım, alpha lipoic acidi de bir süre sonra bıraktım. Belki bir faydası olur diye paylaşmak istedim.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Canımsın şeker...
      Ama benim Tiroidlerim normal.
      Erken Menopoz'un en büyük faktörü genler; annenin menopoza giriş yaşı çok çok önemli. Anneciklerle bu sohbetleri de etmek lazım gelir belki de. Bizim, şartlardan, hiç fırsatımız olmamıştı, olmadı. Hiçbirimizin aklına bile gelmedi. Ama siz o sohbetleri mutlaka edin olur mu?
      Çok öpüyorum seni..

      Sil
  4. Bikinim şekerim;
    Yine döktürmüşsün iki gözüm. Ben de sana bir konuda fikir sormak isterim. Bu ara gıda intoleransına taktım. Aslında york test olarak bir dönem popüler olsa da ; yakın zamanlarda bir de pinner test var. Mesela ben bulgur yiyemiyorum.İnanılmaz derecede rahatsız ediyor. Acaba bilmeden böyle tüketmemizin sağlıklı olmayacağı gıdalar var mı diye merak ediyorum. Ama diğer taraftan çok pahalı ve suistimale açık bulduğum bir konu bu. Sen hiç araştırdın mı merak ettim.
    pek sevgiler...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Kuzucum,
      Süt, zira ben hiç içmiyorum, ve buğday en fazla intoleransa yol açanlar. Bulgur da buğday'dan yapılıyor biliyorsun. Ben kendime test yaptırmadım hiç. Gerek de yok gibi geliyor. Yediklerini takip edip, vücuduna verdiği etkileri kendi kendime test ediyorum. Bedene kulak verirsen, her şeyin cevabını bulabilirsin derim.
      Çok öptüm İrem'im seniiiii...

      Sil
  5. Bikini abla benim de kilo problemim var. ailemin kadınları da basenli ve kilolu bana seninki kalıtsal boşuna uğraşma diyorlar gerçekten kilo vermem gerek bloğun sağolasın çok yardımcı oluyor ama bir sorum var neden pilates değil de yoga? Yani şuan herkes de pilates hevesi varken sen neden yogayı seçtin?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Hemen şu yazıma alayım şeker seni:
      http://bikiniprojesi.blogspot.com.tr/2013/10/incelten-yoga.html
      Çok öptümmm seniiii... ;-)

      Sil
  6. Boyun kaç bikini? Çok merak ettim dee :)

    YanıtlaSil
  7. canım bir cumartesi sabahına seninle başladım(bütün yan linkler dahil okunarak :D) . öncelikle ben bu blogu devir daim etmiş senin de en zirveyi yaşadığın dönem ben de kilo vermiş biriyim @denizingunlugu @aydindnz ve mail üzerinden de konuşmalarımız oldu. sadece sana bir tavsiyem (ne yalan söylyim içerikte azıcık kendimi de düşünüyorum ama en çok seni :D ) yine (yeni) güncel programlar mı hazırlasan. insanız değişiyoruz. şu an ki yaşam koşul ve isteklerin doğrultusunda gücün doğrultusunda bir program mesela.. ben de diyet hesabımdan uzaklaştım ama uzaklaştığım gibi kilo vermem de durdu. önceki programların gibi 1 aylık değil de 10 günlük 15 günlük yeni programlar hazrlayıp uyduğunu görünce azim yenide mi gelse şeker. hem bize de yeni motiveler olur. öpüyorum seni

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ben seni yerim ki şeker.. <3
      Yeni programlar da yapacağım da henüz denemeler aşamasındayım. Yeni beden, yeni metabolizmaya ne iyi gelirlerdeyim. Bulur bulmaz, en şahanesiyle yazacağım. Ama yine anti-aging vari olacağı kesin. Ha bir de bu ara Ayurveda'lara daldım. ;-)

      Sil

Oleyyyyyy..
En sevdiğim şey yorum almak! Zira, bunlarla besleniyorum! ;-)
Muckkksssss..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...