21 Temmuz 2014 Pazartesi

12 günde Bikini'li Tatile Hazırım!" Gün 8


Kilo: 53,9
Bel: 66

Cumartesi gecesi dağıtması, böyle şahane bir pazarla toparlanır. Da, buna pek güvenmesem iyi olur. Şu kendi, diyet yapan kız sözünü hatırla: "Kutlamaları abartanın belini yağ bağlar!"

Dünden beri aklımda, gece pek uyuyamadım. Şu hormon tedavisine başlasam mı? Başlamasam mı? Ne çok yan etkisi var anam bu Trisequens'in. Kafam çok karışık.

Neyse, bırak şimdi. Önce şu belin 66'da kalışını bir kutla bakalım. Bence sen rekorlara bile koşarsın, diyeyim.

Kafa dalgın tabi, ne limonlu su ne de destekler içildi. Gerçi ben yatarken başıma İngiliz Karbonatlı su şişemi aldığımdan, sabah uyanır uyanmaz, bolcana Alkali ile yeniden suya şahanesiyle doyuruyorum bedeni.

Gelsin en favori, her bir duruşta 30'ar saniyeli, sabah yogam.




Güzellik bakımlarını da unuttuk galiba. Yok yok bu dalgınlık iyi değil.

09:00 2 Muz

Sonra bir toplantıya girdim ki, öğle yemeği falan oldu hikaye. Sadece 15 dakikam var, bir sonraki toplantıya yetişmek için. Keşke şu anda yanımda 100% Çavdarlı Wasa'lar olaydı. Da yok işte. En yakında Caffe Nero var. Kap gel 3 tane Tam Buğdaylı Poğaça. Gerçi Tam Buğdaylı demek 100% Tam Buğday Unundan yapılmış demek değil ya. Aman neyse, çok acıktım. Başka şeylere saldırmadan götürmece.




Başlayacağım ama yine #BeyazYakalı isyanlarıma: Bu toplantılar neden hep oturarak yapılır? Ayakta, hareket halinde, spor yaparken, yahu en kötü, yürürken toplantı olmuyor mu yani? Onca saat oturuyoruz. Kimse şişmiyor mu? Tek totosunun büyüdüğünü hisseden ben miyim? 
Adımlar yattı bugün anlayacağın.

Allah'tan arada 18:00 civarı çıktım da, Whey Protein Shake'imi Yeşillik Tozu Tablet eşliğinde lüplettim.




Geç de gelsem, plank'ıma şahanesiyle geçtim. 2:30 dakika.

Peşi sıra Gün 1 duruşları... Gün 4'deki Side Plank with Tree Pose'u bile denendi. Hooooppp, totonun üstüne... Düşüp durdum. Düştükçe de gülme tuttu. Ayyy bu yoga çok eğlenceli. :-)))))))

Yapmışken, Shoulderstand ve Fish Pose duruşlarını da yapayım.

Şimdi kendime Organik Relax çayımdan demleyeyim. Melisa, muhteşem kokusuyla, tüm eve huzur getiriyor. Misler gibi uyunur vallahi.




Dur bakalım! Nereye? Başlarım senin dalgınlığına! Önceeeee, güzellik bakımlarına, sonra uykuya!
Marş marş!








8 yorum:

  1. bikini selam! sözün özü bugun sadece 2 muz ve 3 poğaça mı yemiş oldun? biliyorum, "abarttığın" gecenin ertesi günü durumu ama bana yine de bi az geldi. rawfood olayları iyi gelmiyor mu böyle günlerdEe?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Akşam yemeğim de var ya şeker. ;-)
      Sen çalışmıyorsun değil mi Canım Dilara? Ahh iş hayatı nasıl zor bir bilsen. Rawfood bulmak nerdeeeeee?

      Sil
  2. Şu hareketleri bir ben mi yapamıyorum yahuu bende esneklikten eser yok :D :D sinir bozucu olmaya başladın ama esneklikk >.<

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Aman kuzuuuuuu.. Dur.. Yoga'da zorlama asla yoktur. Herşeyler olduğu kadar.. Ve o olduğu kadarı ile bile şahane işe yarar. Zamanla ne esnekliklere kavuştuğuna sen bile inanamayacaksın. ;-)))))))))
      Mucckkksss...

      Sil
  3. bikini kalçadan incelmek için de bir formül bir sır var mı? sassy su yada yoğurt gibi yiyecek tarzı :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Egzersizi abartmamak asıl incelik. En çok da totoya yansıyor. Yoga ve yürüyüş, sakin ve mutlulukla, şahane işe yarıyor derim. ;-))))))

      Sil
  4. bikinicim ben selendiyeet instagramdan ben 20 yaşında trisequens mağduruyum :/ 3 ay kullandım bir 3 ay daha kullanıcam aynı kilomu koruyorum zaten bu tedaviyi yaparken kilo koruman fazla degısmemesi gerekiyor:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ben sana bir nasıl sarılırım ki, anlatamam. <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3

      Sil

Oleyyyyyy..
En sevdiğim şey yorum almak! Zira, bunlarla besleniyorum! ;-)
Muckkksssss..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...