13 Temmuz 2014 Pazar

Yeniden "Bikini" oluyorum! ;-) Olmayanı da dövüyorum! :-)


Yaaaaa! Ne de şahane gidiyormuşum amaaaa yaaaaaa! :-(
3 Mayıs 2014 sabahını tekrar tekrar bir okuyayım: "Sahil! Duy Beni! Sana Geliyorum!". Bütün gün Mutluluk Dansı etmiştim. Bir ara göbek bile attım vallahi! Ohhhh yandannnn... :-))))

Şu başıma gelenler olmayaydı, yemin ki Miranda Kerr bel'indeydim şimdi, de ne etcen?!

Neyse. Zati mükemmellik peşinde değiliz! (Yani!? Belki! :-))))
Geçen yazdan daha iyi olayım da, şimdilik, o bana yeter! Zira, "45'lik"'in ağzından çıkacak bir "Ayy biraz kilo almışsın!"'a hiç gelemem! Maazallah, elimden bir kaza çıkar, bayram da bayramlıktan! 
Aman!






Rekoru, "2 haftada DÜZ bir KARIN ve İNCE bir BEL!" programım ile kırmışım!

Beslenme Programım, ana hatlarıyla aynısı olsun!

Yalnız, kahvaltıyı, "10 günlük SÜPER HIZLI ve MÜTHİŞ SAĞLIKLI Zayıflama Programı" ve "Yeni Yıl'a 10 kala, EN HIZLIsından ZAYIFLAMA Programı"'da olduğu gibi yeniden 2 olgunlaşmamış muz ile yapsam daha şahane olacak. Enerjiye ihtiyacım var.

Uyanır uyanmaz Limonlu Su da atlanmamalı! Akşamdan mutfak masasına, sıkacağı ve yıkanmış limonu hazır ediver! Başka işin ne?! ;-)

Yatmadan önce Elma Sirkeli Su da dehşet mühim!

"Akşam üstü atıştırması Candır!" tecrübesinden hareketle, işten çıkmadan mutlak ve mutlak, akşam atıştırması niteliğindeki akşam yemeği yenmeli! Öyle son saniyeye kadar "iş yetiştireceğim"'e kapılıp gitmek yok! Telefonun alarmını mı kurarsın, ne yaparsın bilmem, o 17:00 öncesi akşam yemeği ye-ne-cek!

En fenası, şu ara "Aktif Yaşam Candır!" ve "Her daim Aktifim!" 'lerden pek uzaklaşmış oluşum!

Canım Bikinim! Her halini anlıyorum da, şu işten eve dönünce "Aman çok yoruldum, öldüm, bittim!" hallerini anlamıyorum. Hiç kusura bakma! Bir bana söyle bakayım, ofis çalışanı olarak, tüm gün masa, daha doğrusu Notebook, başında, nasıl oluyor da yorulmuş oluyorsun? Öğle yemeğinden sonra yaptığın yürüyüş dahil, attığın adım anca 3,500 olabiliyor! 9 saat boyunca çalışsa çalışsa, bir parmakların, bir de çenen çalışıyor! Bedenen yorgun olmana imkan yok arkadaş! O seninki sadece bir beyin yorgunluğu, ki, aksine bedeni hareket ettirerek dinlenecek olan! ;-)

Velhasıl, anlaşılan Plank şahane işe yarıyor! E tabi; "Bir kaç saniye öylece durucam! Ne var ki bunda?" ile koyuluveriyorsun işe! Durdukça, bir kendine gelmedir, bir farkındalıktır, bir beden ve zihin arasında kurulan bağdır! Sonracığıma, "Oyyy, canım çekti, ben daha da bir yapayım ne varsa!" -dır!

Hemen #BikiniylePlankYapıyorum , da nerden başlamalı? Malum sadece 12 gün kaldı? 7. günden başlayayım! ;-)






Üşenmeyecek olduğun bir diğer konu da, İncelten Bakımlar! Gözünü seveyim! 2 dakikanı almaz yani!

Son olarak ve de pek mühim, en önemli konu: her daim mutlu olmak! 10 Nisan 2013: "İlk Gün Raporu (12 Nisan  daim 2013): Mutluluk Zayıflatıyor! ;)" gerçek! Dolayısı ile, bolca "La la la la la na na na"'ya vermeler ve "MUTLULUK DANSIdır YAŞAMAK! ;-)"'lı gün boyu dans etmelere vermek lazım gelir kendimizi!

E ben kaçar! "12 günde Bikini'li Tatile Hazırım!" İncelme Programı da başlar!







8 yorum:

  1. Benimde bu programa ihtiyacım var... Plank programını bende yapıcam canım sabah limonlu suyuda uygulayacağım. Zira son 2 kilonun gidesi yok... 😆 😅 💪 💃 💃 😙 😙 Yine müthişsin... Zayıflamaya başlayalım...

    YanıtlaSil
  2. Bikini 1.58 boy 48-49 kg arasi gidip geliyorum ramazan dolayisiyla pek duzenim yok iftarda kaciyo ama dengeliyorm bi şekilde kilo almadim en azindan ama su simitlerim gitmiyo bi el ativer nasil gitcek bunlar!??

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Aynen takipte kal kuzu.. Tüm her şeyim, o simitlerden kurtulmak için.. ;-))))

      Sil
  3. bu gazla aynı programa ben de başlar, bayrama fıstıklaşırım seninle. Hımbıllığımı beyaz yakalı oluşuma bağlamayı da bıraktım sayende. hadi hayırlısı :)) bir de bir sorum olacak, ben kilo verdikçe bu yağlar kilolar, simitlerden gideceğine zaten tahta gibi olan arka bölgeden gidiyor, benim totom yok resmen bikini,imdat! ne yapabilrim sence?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bana katıl kuzu.. Malum şu bel bölgesi derdim. ;-)))

      Sil
  4. Ah ben nasıl bikini olayım? Aklım başıma 1 hafta önce geldi. Ölçülerim 88-70-100 bu sene mutsuz bikini olacağım... Ama seneye varım!!!

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Hayıııırrrrrr, sakııııınnnnn.. Hemen zorla Mutlu olunuyor.. Zira Mutluluk zayıflatıyor..
      E hadi? ;-))) :-)))))
      Mucccksssssssssssss..

      Sil

Oleyyyyyy..
En sevdiğim şey yorum almak! Zira, bunlarla besleniyorum! ;-)
Muckkksssss..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...