21 Nisan 2015 Salı

Ya deli çıkacağım, ya da ince!!!


Çıldıracağım!!! Cinnet geçireceğim artık!!!! Baş edemiyorum bu hormon tedavisiyle!!! İnsan, oturduğu yerde, için için şişer mi?!!! Hücrelerimin sızım sızım büyüdüğünü, çoğaldığını hissediyorum resmen!!!! Göz göre göre, genişledikçe genişliyorum!!!

Sadece 2 gün bıraktım, verdiğim 2 kilo 5 olarak geri döndü?!!!! Tam 62 kilo çektim bu sabah!!! Hiç olmadığım kadar şişkoyum şimdi!!!!!


Başlayacağım bu tedaviye de, hormon ilacına daaaaaaa, doktoruna daaaaaaa, menopozuna daaaaaaaaaaaaaaaaa...




Ne yapacağımı şaşırdım kaldım! Zorlanıyorum! Çok zorlanıyorum!!! Daha da 10 yıl kullanılacak bu melet, ne olacağım?!!! Yeminle deli çıkacağım!!!!








"İnsan kaygılanmaya başladı mı, umutsuzlukla her şeye yapışır, ve bir kez yapıştı mı, kendini, ve kime ya da neye yapışmışsa onu tüketmeye mahkumdur. Öte yandan bir savaşçı-avcı, avını tuzağına hep çekeceğini bildiğinden kaygılanmaz."
Carlos Castaneda






"Mutluluğun anahtarı başarı değildir. Başarının anahtarı mutluluktur. Ve yaptığın şeyi seviyorsan, başarı da kendiliğinden gelir."
Albert Schweitzer



Hem, biricik Audrey'ciğin ne der?




"Hiç bir şey imkansız değildir; sözcüğün kendisi bile "ben mümkünüm" diyor."
Audrey Hepburn



Hadi Bikini, kalk, çık o yataktan!!!





Ve hatta, mesela,

  • Günde 3 litre su (tıkla) da iç.
  • Anti-Aging etkili Zayıflama Programı'na (tıkla) başla.
  • Tüm gün Aktif kal (tıkla).
  • Bikini Versiyonu Plank Challange'la (tıkla).
  • En az 5,000 günlük adım (tıkla) da attın mıydı...
  • Sahilde Yapılacak Hareketler motivasyon çalışmalarıyla (tıkla) daaaaaaaaaaa...


Kim bilir, belki, yine, ince çıkarsın bu yaz!!!






25 yorum:

  1. “We are what we repeatedly do. Excellence, then, is not an act, but a habit.” demiş Aristotle. Bu durumda senin "belki" lerle hiç işin yok Bikinicim, şahanesiyle incecik çıkacaksın bu yaz da. Sağlıklı proteinler, pembe Gİ'li karbonhidratlar, incelten yogalar, şımartan bakımlarla hayatımı değiştirdin. Tüm bunlar için, özellikle de bisürü insana ilham verdiğin için, kocaman teşekkürler, iyi ki varsın. Sassy'mi senin şerefine kaldırıyorum :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. AŞKIMMMMMMSIIIIIINNNNNNNNNN... Nasıl ihtiyacım vardı! Nasıl iyi geldi!!!!!!
      Başlıyorum, bugün... Her şey, yine yeniden...
      Sayende... Çok teşekkür ederimmmmmmmmmm... <3 <3 <3 <3 <3 <3
      Sağlığına canımcımmmmmmmmmm... ;-))))))

      Sil
  2. Bikiniiiii, tabii ki yapacaksin! Bahardan, gelemeyen bahardan, hepimiz etkilendik, bi sIkIldIk, 'gorevlerimizi' yapmak istemedik. pek yakinda alisicaz yine buna, yoluna giricek hersey. vazgecmek yok!
    kocaman sevgiler,
    8lilith8

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Aşkımmmmmmmmm... <3 <3 <3
      Tamam canımın içiiiii... Bırakmak, vazgeçmek yokkkk!!!!! :-*************************

      Sil
  3. Umarım istediğiniz kiloya gelirsiniz.Ancak tabi daha önemli olan sağlıklı olmak :)
    Ayrıca bu kadar azmettiyseniz o kilolar siizn elinizden kkurtulmaz gibi geliyor bana:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. İyi ki yazdın.. Koştum bloguna baktım. İçim açıldı.. <3 <3 <3
      Du bakalım bulacağız bir çaresini... Ve nasıl haklısın, hepsinden önemlisi, sağlıklı olmak...
      :-**************************

      Sil
  4. Tatlim benimm bozmayalim moralimizi! Biz neleri atlatmadik ki..bu da gececek, bu zamanlari da atlatacagiz bikinim..su günlerde biraz motive olsun diye bol bol dergilere ve kiyafetlere bakiyorum:-) birde bikinicim tabiri caizse "ac" duruyorum her ne kadar sagliksizda olsa;))) yani ara ögünler bana iyi gelmiyormus onu cözdüm;) abarttigimi farkettim ara ögünlerde..simdi acikinca biraz yiyorum aksamlarida coool hafif..sanirim herkez kendi yolunu bir sekilde kendi buluyor..bakalim kendimi hafif hissediyorum her ne kadar tarti ayni olsa bile:/
    moralim bozuk oldugunda stresli zamanlarda ise o an tabiki firsat bulabilirsem ne mutlu edecekse onu yapiyorum:) (oje sürmek iyi geliyor su siralar)
    canimmm birde seni düsünüyorum ve hemen gülümsüyorum!
    cok selamlar ve sevgiler!❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Sen benim Aşkımsııııınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn.... Canımmmmssııııınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn...
      <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3

      Sil
  5. Yanıtlar
    1. :-**************************************************

      Sil
  6. sevgili bikini uzun zamandır motivasyon kaynağımsın,yaptıklarınla, başına gelenlerle ve de tüm bunlarla başa çıkma şeklinle.Çok çok teşekkürler öncelikle paylaşımların için, inan ilham kaynağımsın birçok konuda.Ben de bir süredir hormonel dengesizliklerle boğuşuyorum, ameliyat sonrası düzene girememe halindeyim.Faydalı olabilir, düzene sokabilir diye, doktor tarafından haneme yazılan besin takviyesi,hormon coşturucusu flm derken aynı sorunlardan müzdaribim.Tam bir iki kilo gidio sonra azıcık şımarsam 4-5 kilo olarak hibe edilio:)Yemek konusu çok kişisel benim nazarımda, tabi ki herkese faydalı faydasız gelebilecek temel gıdalar var,onlar konusunda hassasiyet göstermeye çalışıyorum.Gördüğüm kadarıyla sen de fazlasıyla öylesin.Benim yegane tavsiyem daha fazla kardio ağırlıklı spor olacak.Bende tek işe yarayan bu şu sıralarda.Hem daha çok ter atmak endorfinleri coşturuo,hem de daha kısa zamanda daha fazla kalori yakmış oluyorsun.Yoga yürüyüş çok temel ve mutlaka olması gereken spor dalları,ama sanırım kas ve kemikleri güçlendirmek için biraz kardio yapıp,üstüne de az kuru tadında ağırlık çalışması benim favorim.Naçizane böyleyken böyle,haa bi de bu arada akşamları içimden çıkan zombiyle başım biraz dertte,akşam hafif atıştırmalıyım dedikçe,çikolata ve cips paketleri gözlerimin önünde uçuşuyor,yerlerine leblebi hurma flm koymaya çalışıyorum, arada da biraz bitter tabiy ki:)))Kendine çok iyi bak,her gücünü toplayıp daha dirençle ,azimle devam ettiğinde bize de güç veriyorsun,hayat daha kolay olmayacak ama bizler daha güçlü olacağız,öpüldünnnn.

    YanıtlaSil
  7. belki biraz da rahat bırakmalısınız kendinizi, zaten hayat yeterince yoğun ve yorucu geçiyor.
    Vücudunuzun isteklerine güvenerek, kendinizi gerçekten dinleyerek devam etmeyi denediniz mi hiç?

    YanıtlaSil
  8. blogunuzu yeni keşfettim.henüz 20 yaşımdayım ve hormon bozukluğu var.iki kez doktora gittim ama onlar da tüylenmeden şikayetçiysen lazere başlayabiliriz dediler.herhangi bir tedavi uygulamadan gönderdiler.bir ara kendi çabalarımla 5 kilo falan vermiştim ama tekrar aldım 2-3 kiloyu.egenliğimin ilk dönemleri 75'leri bile görmüştüm.ama birkaç yıldır 68-69'da gidip geliyorum.gerçi iki ay önce spora başlamıştım.birkaç hafta devam ettirebildim.sınavlar vs. araya girince kaldı öylece.şimdi arada yine yapıyorum.bitirme sınavlarını verdikten sonra düzenli bir şekilde yapmaya başlayacağım sporu.ve bu dönemde de motivasyon kaynağım siz olacaksınız :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Sen de bana motivasyon kaynağı oldum aşkım... <3 <3 <3

      Sil
  9. merhaba bikini!umarım herşey yoluna girer biran önce! sen benim yogayla tanışma sebebimsin, umut ışığımsın, en büyük örneğimsin. bugüne kadar sessizce takipteydim ama bugünden itibaren ben de kendi yolcuğuma çıkıyorum :) vee senden öğrendiklerimi ve öğreneceklerimi de uygulamak istiyorum :) kendi sayfamda senden ve incelten uygulamalarından bahsetmemin sakıncası yoktur umarım, bu yazı işlerinde çok yeniyim hatam varsa affola :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Yazmak şahanedir. Ve Keep Calm and Stay Positive.. ;-))))))
      Mucckkkssssssss... <3 <3 <3

      Sil
    2. İnanmıyorummmmmm bikini benim naçizane bloguma mı girmiiiiiiiiiiş :) gerçekten beni çoooook mutlu ettin bikinicim, bundan sonra sesi çokça çıkan bir takipçi olacağımmmmm :)

      Sil
    3. Dance like no one is watching! Şahane motivasyon oldu bana, diyeyim... ;-)))))

      Sil
  10. deli çıkalım bu işten :P daha çok eğleniriz sanki:P Aylarca uğraşıyor insan sonra, hiç düşünmediğin zamanlarda tehlikeli bir yılan gibi geri dönüyorlar sana, sarıveriyorlar etrafını:( Yemek ama kilo almamak ne güzel oldu:) ozaman delirdiğimi düşünebilirlerdi:) Önümüzde 2 hafta hedefte 2 kilo var. Bu işten ince çıkmak için senin yöntemler şahane. Hep beraber başaracağız;) O zaman havalarda açtı, yürüyüş vakti geldi;)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok haklısın... Yürüyüş vakti geldi aşkım... ;-)))))) <3 <3 <3 <3 <3 <3

      Sil
  11. umarım yazım ulaşmıştır. baya anlattım. :)
    onay mı gerekli anlamadım

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Şeker, sadece bu yazı geldi. Silinmiş mi, gelememiş mi bilemedim. :-(

      Sil
  12. çok güzel şahane...

    YanıtlaSil
  13. O hormon tedavilerini hiç sormayın 63-64ten 69-70 e çıkar mı insan !! E çıkar çıkıyor işte.. Azimli kalın güçlü durun o kilolar gidecek mutlaka ben de bu mücadele icerisindeyim pes etmek yok !

    YanıtlaSil

Oleyyyyyy..
En sevdiğim şey yorum almak! Zira, bunlarla besleniyorum! ;-)
Muckkksssss..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...