8 Temmuz 2014 Salı

Ateşler Bastı!


Allah'ım neydi o Perşembe gününden beri çektiklerim! İçten içten yanıyorum evet de, insanın kendini buzların içine atası gelir mi? Ki ben?! 40 yıldır, yazın bile hırkasız çıkmayan, rahatsızlık derecesinde üşüme problemi yaşayan ben! Ve nasıl yorgunum! Adım atmayı bırak, parmağımı kımıldatmaya zorlanıyorum! Kılcal damarlarımdan elektrik veriyor sanki biri, hepsi çekiliyor mu, sızlıyor mu, titriyor mu, ne oluyor anlamadım gitti! Çok fenayım!

Ve sonra haykırmalı başlayan ağlama krizi... En son, sinemada seyretmeye cesaret edemediğim ama televizyonda verilince de kaptırdığım "Babam ve Oğlum"'da böyle olmuştum; tuttum, tuttum, tuttum da, kendimi, kopuş o kopuş...

Soğan kürü falan görmedi gözüm. Cuma işe nasıl gittim, nasıl döndüm, bilmiyorum. Cumartesi sabahı, vücudun şişkinliği yetmemiş, artık yüze, gözlere, buruna vurmuş haldeyim. Tamam bacakların şişmesi, ayakların patates olmasını anlıyorum da, dudaklar bile şişer mi yaw?! Aynaya baktım ki, o ben, ben değilim. Korkasım var da, bitkinlikten irkilesi halim bile yok! Zor nefes alıyor haldeyim! Şifa niyetiyle soğan kürüne sarıldım! Yapabildiğimce yoga yaptım! Güç falan hiçbiri kalmamış, plank'ta saniyeleri saydım! Ardından ılık bir duş ve baygın bir yatış! Bütün gece "Ahh"'lamışım!

Pazar sabahı erkenden uyandım! Uyuduğum söylenemez zaten ama, hafifçe de bir rahatlama hissettim! Oyyy, bir de ne göreyim, döngülenmişim! Allahımmmmmm, o nasıl mutluluktur! Nasıl anlatılır da bilemedim!

Bugün, hala çok bitkinim! Ne olacak? Nasıl olacak, hiç bilmiyorum! Ama şükrediyorum! Ve Allah'a emanet ediyorum kendimi, sağlığım için elimden ne geliyorsa sonuna kadar yaparak...






10 yorum:

  1. Gözün aydin olsun ,bikinim.Sifa dualarini banada gönder emi.

    Önümüzdeki zaman diliminde cok ihtiyâcim olacak.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Göndermem mi aşkım! Tüm şifa enerjilerim sana...
      Ben kendi derdimden, ben seni takip edemedim bir tanem. Aklım kaldı kuzu şimdi de?
      Çok öpüyorum seni..

      Sil
  2. çok sevindim senin adına :)

    YanıtlaSil
  3. Anneme bile heyecanla söyledim, ben sizin derdinizi dert edinmişim meğer. :) Benden daha tecrübelisiniz muhakkak, fakat 25 yaşımdayım ve yüzlerce kez tecrübe ettiğim bir şey var; ne olur maneviyatı elden bırakmayın. Rabbim yardımcınız olsun. Hatırladıkça size duâ etmeye devam edeceğim.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Senin gibi Can dostlarım oldukça nasıl bırakırım ki.. <3 <3 <3 <3 <3 <3
      Ben de sana mutluluk dolu dualarımı yolluyorum Vildanımmmm..
      Kocaman öpüyorum seni ve Anneciğiniiiiii... :-******************

      Sil
  4. Eğer daha önce duymadıysan şuraya da göz at derim. http://kozmikbakim.blogspot.com.tr/2013/09/tibet-egzersizleri-tibetin-genclik-pnar.html Sevgiyle kucaklıyorum..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Canımsın sen Nurselim.. Bu kadar olur.. Kalp kalbe karşı derler.. <3 <3 <3 <3 <3 <3
      Yeni aldım kitabı.. Okumaya başlayacağım hemen.. Linke de bakıyorum..
      Çoooookkkkkkk öpüyorummm seni..

      Sil

Oleyyyyyy..
En sevdiğim şey yorum almak! Zira, bunlarla besleniyorum! ;-)
Muckkksssss..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...