21 Nisan 2013 Pazar

Keçi kaşarlı, baharat delisi sucuklu tost alla Pesto

Böyle tost görmediniz kızlar..

Tost makinesinden dağılan iştah açıcı kokuya inanamayacaksınız..

Tam tahılı tost şeklinde ekmeği alıyorsun.
Barilla Pesto sos sürüyorsun (fazlasına gerek yok sadece tek ekmeğe)
Tahsildaroğlu Keçi Kaşarı dilimleyip ekmeğin üstüne seriyorsun
Dilediğince İmamoğlu Baharatlı Parmak sucuk
Basıyorsun tostu...
Ölüyorsun kokusuna..





Muhteşem..
Afiyet olsun..

3 yorum:

  1. güzel paylaşımınız için sağolun.. ellerinize sağlık..

    YanıtlaSil
  2. Petso sosta seker yok mu beybi :/

    YanıtlaSil
  3. Pesto sosun yapımında şeker kullanılmaz. Barilla Pesto Genovese'nın ana içeriği olmasa da, biraz şeker var.
    Etiket okurken en önemlisi, ilk 3 içerik derim.
    Ha bir de her şeyi şahanesiyle evde yapmak var da, nerede bende o "zaman".
    Çok öptüm...

    YanıtlaSil

Oleyyyyyy..
En sevdiğim şey yorum almak! Zira, bunlarla besleniyorum! ;-)
Muckkksssss..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...