2 Mart 2014 Pazar

Hareketsizlikten Motivasyon Doğurmaca!!!

Kilo: 55,2
Bel: 68

Tabi gerisini ölçesin olmaz! Yaaaaaaaaa, böyle bakar kalırsın işte aynaya! Bu mudur? Bu halde mi akacaksın sahillere? Bak çok üzülürsün Bikini, sana söyleyeyim.

Tamam evet, bu halinle bile geçen yıldan belin tam 13 cm daha ince. Aynaya iyicene bak. "Tamam" diyorsan, "bu" diyorsan, "böyle mutluyum" diyorsan, hiç problem yok! Ama yok, gerçek bir Bikini Body istiyorsan, o zaman yavaştan, hatta hızlıca kurtlanmaya başlasan iyi olur. Bahara kaldı şurada 20 gün.




Bak Survivor bile senin için başladı. Denizi, kumu, evinde yakinen hisset diye.

Hımmmmmm, motivasyon yok diyorsun! Yok unut, onun geleceği şu ara gerçekten de yok! Çare yok! Zorlayacaksın kendini! Rahat ettiğin bu sınırların dışına çıkmak zorundasın! Mucize orada!(NOKTA!)





Tamam, yogalarını yapamayacaksın! Zaten bırak bel iyicene kendini toparlasın. Hem, yasak demeden önce doktor, neredeydin sen Sevgili Bikni? Maşallah, son 3 haftadır hareket falan hikaye.

Ya ama, aklıma şimdi geldi. Hafta sonu toplantım var. Ha bir de yurt dışında. Cuma akşamı uçup, pazar gecesi dönmeli!!! Ya yazık değil mi bana ama ya. Pazartesi de tekrar ofis. Neyse dur şimdi, onu düşünme. Başlamak için, o muhteşem an, hiç bir zaman gelmeyecek!





10 günlük SÜPER HIZLI ve MÜTHİŞ SAĞLIKLI Zayıflama Programı'mı Cuma^ya kadar ve bir kaç adaptasyon ile yarından başlıyorum. Aslında bugün başladım sayılır.
  • Akşam 6 yerine 5'e çekeceğim son öğünümü. Yumurta yeme şansım olmayacak ama artık protein shake veya yoğurt ile idare edeceğiz.
  • Ekmeğin hiçbir türlüsü yok. Gluten ne de olsa sindirimi yorar. Bugün biraz fazla kaçırdım tam tahıllı ekmeği ama 16:00'dan sonra bir şey yemedim, hiç olmazsa.
  • Madem hareket edemiyoruz, en iyi spor olan Zayıflatan Uyku'dan doyasıya yararlanalım.
  • Bakımlarını yapmayalı da çok oldu! Buyur sana fırsat! İnceltici Vücut Bakımları'nı yeniden alışkanlık haline getirme zamanıdır.
  • Öğle yemeği porsiyonunu bir tık küçültebilirsin derim. Ton balığını da yanında taşırsan, gizli orta ve yüksek GI'lardan kendini korumuş olursun.
  • Anlaşılan ayna işe yarıyor. Sabah Yogası ve Akşam Yogası yerine al sana Ayna Yogası! İşe bile bir ayna götürsen yeridir! Seni sana hatırlatsın en güzelinden!





De haydi Bikini! Gazamız mübarek ola!








27 yorum:

  1. Tam da motivasyona ihtiyacım olduğu şu sıralar bu yazı ne iyi geldii^^ Sana bir şey sorcam. Bu aralar pek spor yapamıyorum, yaptığım tek spor bele yönelik pilates hareketleri. Sence CLA kullanmalı mıyım?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. CLA aynen tavsiye eder, yanında bir de Balık Yağı öneririm şeker.. ;-)))))

      Sil
    2. Peki sporsuz CLA bir işe yarar mı ki:/ Şu 1 ayda nişan elbiseme sığmak için olabildiğince fazla ve tabii ki sağlıklı kilo vermem lazım...Bir de balık yağı genellikle kilo almak için kullanılır diye biliyorum pek bilgim yok o sebeple, sen ne açıdan önermiştin bikinicim?

      Sil
    3. CLA bir Omega 6, yani sağlıklı yağlardan.. Balık Yağı da Omega 3.. Onlarsız sağlıklı beslenme ve dolayısı ile incelme gerçekleşmez.. Ama ikisinin dengesi de önemli.. CLA 1 adet, Balık Yağı 2.. ;-)))))

      Sil
    4. Süpersin minnoş... Balık yağına ihtiyaç olacağı konusunda şüpheliyim çünkü düzenli olarak ceviz ve bademden Omega-3 ediniyorum. CLA'yı da yarın ediniyorum. Öperim:*

      Sil
    5. Badem ve ceviz candır.. :-*******

      Sil
  2. Şu aynanın önünde çıplak yemek olayı suratıma bir tokat aşketti resmen. Çok kötüsün bikini çoook. Ama zayıflatan uyku maddesinde bu sefer kesinlikle seninleyim,

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Kendimize gelelim di mi artık!
      Bize bizden başka yüzümüze şaplatan yok aşkımmmm... :-DDDDDDD
      Amanın haydi uykuya.. ;-)))
      Muccccccckkkkkkksssssss...

      Sil
  3. harika olmus eline saglik bikini :) tesekkurler

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Asıl ben Teşekkür ederimmmmmmm...;-)))
      Çok sevgilerrrrr...

      Sil
  4. Merhaba cnm
    Bu yazıya okadar ihtiyacım vardı ki. 53 de takılı kaldım. Hiç spor yapamıyorum. Çok suçlu hissediyorum ama neyse inşallah başlarım. Ama cmt. Çok kaçırdım. Bazen pes ediyorum tartı da kesilme göremeyince... Bu yazı ilaç gibi geldi. Tekrar tekrar çoook Teşekkürler cnm..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Hepimiz takıldık kaldık kuzum.. Zorla geri getireceğiz bu bizi biz yapan herşeyleri.. ;-)))))
      Çok çok çooookkkk öpüyorummm seni... <3 <3 <3

      Sil
  5. Bikini belkide bir spor salonuna kaydolmak sana ihtiyacin olan hareket motivasyonunu saglayabilir. Bir dusun derim :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Canımcım biliyorsun maalesef belimi sakatladım. Bir süre spor yasak, ama galiba ben fitness tipi olamıyorum. :-(
      Yoga ve açıkhava yürüyüşler benimkisi.. Bir de her daim aktif olma durumu.. ;-)))
      Öptüüümmmmm...

      Sil
    2. gecmis olsun umarim en kisa zamanda iyilesirsin, optummmmm :))

      Sil
    3. Çok teşekkür ederim Canımcımmmmm.. Geçicek inşallah yakında.. Muucccckkksss..

      Sil
  6. Sekerim bu proteinler balik yaglari shake leri neye gore kullaniyorsun? Ayrica bunlari ogun olarak da kullaniuor musun arada?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Günlük Protein ihtiyaç hesabı şurada:
      http://bikiniprojesi.blogspot.com.tr/2014/01/metabolizmay-yag-yakan-bir-buddyye.html
      Balık Yağı, Zeytin Yağı ve CLA sağlıklı beslenmenin bir parçası olan incelten, gençlik katan, sağlıklı yağlar.. ;-)))
      Çok sevgiler..

      Sil
  7. Iki hafta önce yine 53,700 düm ve gayette yiyerek ,tabii sporla.Ha dedim kirdik zinciri seviniyorken 1 hafta evde izin, ardindan adet önü sislik kendimi basladigim noktada hissediyordum ki, tartilma. Ve sanki ne tartilirsin bu dönemde ,cik cik cik..

    Moralimi bozmuyorum, 1 hafta daha evdeyim, listem degisiyor, adette biter, sonrasi tartilma bakalim ne söyleyecek tarti bana.

    Sende kendine,beline dikkat et, nasilsa halledersin canim, biran önce iyiles , sonra dans etmeye baslarsin yine :)
    Öpüyorum...Sevgilerle

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Aynen kuzum.. Malum dönemde uzak durulacak en möhem şey tartııııı.. 2 kilo fark ediyor şeker bende.. ;-))))
      Muccccckkkksssss..

      Sil
  8. Ben şu ipli bikini body den istiyorum; sipariş ile oluyor mu? Tabi ki olmuyor İrem; uyan ve kendine gel. Ah bikiniciğim çok çok geçmiş olsun; aynı derdi yılda en az bir çeken birisi olarak halini anlıyor acil şifalar diliyorum. Aslında tam da özetlediğin gibi . Biri kopunca diğeri kopmaya meyilli sağlıklı yaşam beslenme programımızın. Spor yapsak suyumuzu eksik iyi yesek uykumuz tam değil her şey düzelir karbonhidrat krizi gelir. Ama ne olursa olsun güçlü olan ve hedefleri olan biz olduğumuza göre yılmak yok. Ben de tez zamanda hatta hemen şu an başladım. Kendime gerçekçi hedefler koyarak ilerlemeye. Hadi bakalım yolumuz açık olsun...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Oley be aşkım... De haydi o zaman! Yolumuz açık olsunnnnnn.. ;-))))))
      Muccccccckkkkkkkkkkkkssssssss.. <3 <3 <3

      Sil
  9. Gercekler yine yuzumuze vuruldu iyi oldu iyi:-) hem bu bel neden hemen incelmezki:-(

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. :-))) ;-)))))
      Merak etme.. Ya o bel incelecek, ya da incelecek.. ;-))))
      Öptüüümmmmm..

      Sil
    2. İns ya cetin bir savas actik:-*:-*

      Sil
  10. Merhaba bikinii, blogunu uzun suredir takipteyim. Yaniliyorsam duzelt ama sanirim 60 kg ile baslamistin degil mi? Bu kadar yediklerine, sporuna dikkat edip az kilo vermissin gibi geldi bana ya acaba metabolizman mi yavas? Yanlis anlama, yine verdigin kilo guzel, hele 13 cm super. Ama senin kadar dikkat edeni de gormedim ben, sasirdim o yuzden :) cokcok sevgileer.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Yoooooo kızmıyorum, anladımmm... Bu beni gaza getirmek için yazılmış bir mesaj... Demek Before & After fotoğraflarına gelen "Tam 15 kilo fark var gibi ve en önemlisi 10 yaş gençleşmişsin" yorumları yeterli olmamış!!!!! Ben koşar, Zayıflatan uykuma hemen dalarım... Hıhhhhh.. :-)))))))))))))))

      Kocamannnnnnnn öptüüüüümmm seniiiiiiii...

      Sil

Oleyyyyyy..
En sevdiğim şey yorum almak! Zira, bunlarla besleniyorum! ;-)
Muckkksssss..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...