29 Temmuz 2015 Çarşamba

Bu Yaz olmadı! Önümüzdekilere bakacağız!


Olmadı. Bu kez olmadı. 
Şu yürüyüş, şu halime çok iyi gelecekti de, yapamadık işte.

Yalnız, "Eyvahlar olsun... Peki şimdi tatilde ne giyilecek ki?!" paniği görülmeye değerdi.
2 yıldır giyilen o güzelim 36 beden Bikini'ler, yeniden giyilecek diye son saniyeye kadar hayaller edildi. Onların olacak gibi olmadığını artık kabul etmekle cinnetler eşliğinde, dükkan dükkan denizlik kıyafetler arandı. Bir ara, Sibel Arna'nın *Mayo daha moda." makalesiyle o tarafa yöneleyim dedim, ama pişman oldum. Deneme odalarında çektiğimi bir ben bilirim. 40 bedeni bile daracık yapmış bu danalar... Hayret birşey... Bele kadar geldi diyelim, yok çıkmıyor yukarı bu nalet şey... Çıkarayım, olmayacak bu, ayyy yok çıkmıyor da bu sefer... Kaldım böyle...  "İmdat" diye bağıracağım, rezalet olacak... Yok istemem bu mayo denen şeyi.

Üst 42 (hey maşallah), alt 40 en siyahından bir Bikini buldum Calzedonia'da. Üzerine de, "Cool People smile :-)" mesajlı en bolundan bir tunik, yine oradan. 

H&M'den 40 beden bir kaç kot şort ve t-shirt.

Bu yaz böyle...
Tatilden dönünce, bakacağız artık önümüzdekilere...
Ben bir denize gireyim de önce...






20 yorum:

  1. Bikiniciiim ben de yapmadım bu yaz :( bir göbek derdim var halledemedim. Güzel güzel giyemedim hiç bikinileri. Tişörtler bile hoş durmuyor. Ama biz halledeceğiz :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Hem de en şahanesiyle halledeceğiz kiiiiiii.... ;-)))))))))
      Kocamannnnnnnnn öpüyorummm seniii...

      Sil
  2. Moral bozmak yok bikini ! Sen şimdi git bir güzel tatilini yap , eğlen , geri bomba gibi gel. İyi tatiller ve şunu unutma her şeye rağmen hayat çok güzel !!! Öptümmmm mucukksss

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Tam da dediğin gibi be Aşkım; her şeye rağmen hayat çok güzel... ;-)))))))))
      Muuuccckkkksssssss... ❤️❤️❤️

      Sil
  3. Denizin ve günesin tadini cikar bikinicigim, tatil dönüsü plan B ' yi sokariz devreye ne yapalim...Önce saglik...Yanliz degilsin,Ben eskilerin icine sigdim ama sinirdayim, halimden memnun olmasamda ,idare ediyorum.Simdi Kilo almamaya cabaliyorum...Side Sorgun'dayim.Her sey dahil sistemi,Acik Büfe tuzaklarina düsmeme gayretindeyim..Denize karsi Yoga yapma lüksünün tadini yasiyorum, Kisa sürede olsa :) otelde ki spor aktivitelerin takipcisi oldum :)
    Yag hücrelerini zayiflatmak gerek :) bol bol yüzerek
    Sana da cok güzel bir tatil dilerim. :) sevgilerle


    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Süper şahane dinlen Şulemmmm...
      Sana da çok güzel tatillleeeerrrrr Aşkımmm ❤️❤️❤️

      Sil
  4. Sevgili Bikinicim, bu bir itiraf mesajıdır, o yüzden biraz uzun yazacağım: İşlerin zorlaştığını yazan postlarını görünce; daha çok spor yapman gerektiğini söyleyen mesajlar yazmak üzere klavyeye sarılıyordum tam; yürüyüş yerine koş; biraz ağırlık kaldır diyecektim ki erteledim. Ben o sıralar düzenli koşuyor; personal trainer ile haftada 2 workout yapıyordum. Bir yandan kas yapıyordum ama kendime itiraf edemesem o harika kadın estetiğinden uzaklaşıyordum; kaslı ama kalın bacaklar. Sonra benim personal trainer tatile çıktı iki hafta ben de madem Bikini Usulü Plank Challenge ve İncececik Bacaklar Yogası'nı deneyeyim dedim. Aman Allahım :) O aylardır spor yapan ben, plank'te kan ter içinde kalıyordum; bacaklarım yogada tir tir titriyordu. Vazgeçmeyip fazla değil; 1 hafta her gün yaptım ve sonuç inanılmazdı! Bacaklarım gözle görülür derece incelmiş ama kuvvetinden hiçbir şey kaybetmemişti; karın kaslarım hiç olmadığı kadar belirgin ve estetik görünüyordu. Bikini'nin yine bir bildiği vardı işte; o kadar kitabı boşuna mı okumuştu! :)
    Geçmiş zaman kullanıyorum çünkü ben de tatile çıktım ve tüm rutinim bozuldu. Şimdi vermem gereken 5 kilom var ama inan gözüm hiç korkmuyor; işe yaradığını bizzat gördüm; yine yaparım. Yine yaparız ve yapacağız da! Hemen eski postlarını tekrar gözden geçirip; kendimi senin bol sağlıklı ve gerçekten etkili programlarına bırakıyorum. Üstüne bir de hayat dersi koydum cebime; bir daha da denemeden o öyle olmaz böyle olur diye yorum yapmak mı; ben almamayım :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ve mesajınla da bana verdiğim o muhteşem güç; hem de tam ihtiyacım olanından...
      Yine yapacağız!
      İyi ki varsın... ❤️❤️❤️

      Sil
  5. Bikini sen şimdi bunları hiç düşünme. Ege'nin dinginliğine, huzuruna bırak kendini, biraz ne yediğini içtiğini düşünmeden keyif çıkar. Ege'de bir büyüğe selam var:) stres hormonu salgılamadan tatilini yapıp dön bakalım bir önce. Sen bikinisin nasılsa! Baksana kimlere önder oldun, motivasyon kaynağı oldun. Kimleri sağlıklı yaşama alıştırdın. Bizler bile senin enerjinle hızla bu yaşam tarzına adapte olduysak senin için çocuk oyuncağı:)
    Hatta dönmeden gel İzmir'de bir pizza venedik akşamı yapıp kadehlerimizi öpüştürelim isterdim ama benim programım pazartesi başlıyor, zeytinyağlı akşamı için beklerim:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ama, sen gerçek bir mutlucuk perisisin <3 <3 <3
      Hayır, o sarmaları gördüm zati, geleceğim yani.... ;-))))))
      Kocaman öpüyorummmm seniiiiiiii...

      Sil
  6. Merhaba
    Sizin "6 haftada incelten yoga" projesile aynı zamanda diyetde yaparak 10kg vermek mümkünmüdür? Sorumu yanıtlarsanız çok memnun olurum :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Cık olmaz kuzu... Önce sen her şeyleri özetlediğim "İncecik Olmanın 11 Altın Kuralı" yazımı oku detayları ile incele şeker. Okur okumaz da 10 kilo en sağlıklısıyla gider derim. ;-)))))))

      Sil
  7. Sevgili Bikini,

    Bu yıl ben de istediğim halde, en iyi halimde olamadım. Tam düzene girdim derken gelen yeme atakları, östrojen takviyesi için kullanılan hormon ilaçları, sonra da hipotiroidi.. Hiç benimsemediğim bedenlerden seçme kıyafetlerle dolu bir bavul, hop, gittim geldim kısacık bir tatile.

    Döneli oldu bayağı. Döner dönmez daha önce mucizevi şekilde işe yaradığını gördüğüm tüm tavsiyelerini, tüm postlarını baştan sona okudum. 18 gündür sihirli bir değnek değdi sanki! Sabahları gün boyu incelten yoga, onu takiben incecik bacaklar, akşamları da plank challenge. Sabahları senin tarifinle tam kayısı kıvamında 2 yumurta ve bolca zeytinyağlı çiğ yeşillik, öğle yemeğiyse az protein bolca sebze ve çiğ yeşillik... Akşam mı? Dinner cancelling! -:) Derken bugün bir ölçü alayım dedim, sonuç? Mucizelere inanmalı! Aynada fark ediyordum da 'Bu kadar kısa zamanda olmaz ki canım, benimki plasebo!' diyordum. Değilmiş! Üst bacaklardan, basenden 3'er santim, belden 4 santim gitmiş! Bu gazla beyaz skinny pantolonumu deneyeyim dedim, tamam, en iyi halinde durmuyor ama oldu! Sonrası 'heyoo, devamm!' çığlıkları... :-)

    Şimdi önümde verilecek kilolar, senin deyiminle 'şahanesiyle incelecek' bir beden var ama bir kısmını başarabilmiş olmanın şahane motivasyonu da var, senin sayende. Ben yazarak hem sana sonsuz teşekkür etmek, hem de kalanını birlikte başarmak için senin verdiğin motivasyonu yine seninle paylaşmak istedim :-)

    Bedeninin her haliyle ruhu incecik bir kadınsın sen ve biliyorum ki hep beraber yeniden başaracağız.
    İyi ki varsın...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Seni bulsam ve sarılsam ya, hiç bırakmadan... <3 <3 <3 <3 <3 <3

      Sil
  8. Bikini ablacığım, onsekiz yaşına basmak üzere olan iki yıldır da seni takip eden bir genç kızım. Diyetlerine, senin yaptıklarına ve aldığın sonuçlara bakıp şevke gelmiş, 57 kilodan hayalim olan 48 kiloya kadar düşmüş, her mağazanın en küçük bedenlerine girip çılgınlar gibi sevinmiştim. Ama bu yıl öyle bir çöktüm, öyle çok abur cubur yedim ki, tabii sabahları sigara içtikten sonra kusmamak için yenilen kekler, uyanmak için kahveler de öyle bir etki yaptı ki. Şimdi oldum 56 kilo, üstüne üstlük bel kenarlarıma kadar yırtıklarım oldu. Çıldıracağım az kaldı. Sende dön eski düzenine, bende. Sen yazmadıkça içim kararıyor, dışım kilo alıyor vallahi.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Canımmmmm Aşkımmmm, yettim... <3 <3 <3
      Minik bir not geçeyim çaktırmadan: Aşk ol! Sağlıklı beslenmeyi yaşam tarzı yaptık ya... Her daim beden ister, arzu eder, "sağlık" diye bağırır ya!.. ;-))))))
      Hemen toparlan, geliyorum ardından...
      Muuuccckkkkssssssssssssssssss... <3 <3 <3

      Sil
  9. Ben cidden aglamak üzereyim ya, 63 kilodan hooop diye 74 kiloya ciktim eskisi gibi diyet yapamiyorum spor tamam ama su girtlak tutulmuyor irademi kaybetmek istemiyorum ama olmuyor bana yardim et bikinicim nolursun,11 kilo vermem lazim ama nasil yapicam bilemiyorum:((

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Canım Aşkım, hemen "İncecik olmanın 11 Altın Kuralı" başlıklı yazımı oku. Sonra aklına takılan ne varsa sor. Sağ kolonda, "Bu blogda ara"'dan bulabilirsin. Instagram fotoğraflarının altında. ;-)
      Hiç merak etme, her şeyler şahane olacak.
      Kocaman öpüyorum seni..

      Sil
  10. Merhaba çok geçmiş olsun öncelikle. Sayfana bayıldım. Sigarayı bıraktığın için seni çook tebrik ederim. Ben de 5 sene önce bıraktım ve dünyanın en güzel şeylerinden biri bırakabilmek...Ben de yaklaşık 3 senedir haşimato hastasıyım. Yorgunluk ve metabolizma yavaşlığı nedeniyle kilo veremiyorum. Açıkçası çok istikrarlı bir şekilde diyette yapamıyorum. İtiraf ediyorum. Ben 1.60 boylarında ve 57-56 kiloyum ve 37 yaşındayım. Yayınladığın diyetlerden hangisi ile başlamamı önerirsin? Şubat ayında tatile çıkacağım ve bu sefer hayatımda ilk kez istediğim gibi sıkı ve fit olmak istiyorum!

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Oollleyyy bir zehirden kurtulan daha.. <3 <3 <3
      Sana şahane bir haber vereyim mi? Diyet yapmıyoruz, sağlıkla bolca besleniyoruz. Azcık adımlar ekleyip, aktif yaşayıp, biraz da yoga yapıyoruz.
      Her şeyleri özetlediğim yazım "İncecik olmanın 11 Altın Kuralı"'na hemen bir göz at şeker. Linkleri mutlaka incele. ;-)
      Çok çok sevgiler.. :-************

      Sil

Oleyyyyyy..
En sevdiğim şey yorum almak! Zira, bunlarla besleniyorum! ;-)
Muckkksssss..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...