4 Mayıs 2013 Cumartesi

Gün 23: Ay ay ayyy.. ya da.. Lay lay lay.. ;)

Kilo: 57,2

Bu ne yoğun arkadaş buluşma günleriydi bu hafta yahu.. Her akşama da bir şey çıkmaz ki?! Ay ay ayyyy, nasıl yoruldum hiç anlatamam!

Malum bahar, herkeslerin kanı kaynıyor! Bir akşam buluyorum kendimi "Yeni Seri'de balık olsam"'larda, diğer akşam "Tuborg Gold candır" şarkılarında, öbürkünde "Resmi Casal Mendes sezon açılış"'larında.. Lay lay lay yani.. de.. de yani! Diyet yapan kızın günlüğündeyiz oysa!

Yalnız, gündüzleri nasıl bir diyet canavarına dönüştüğüme inanamazsınız. Geçen, yurt dışından dönen iş arkadaşlarımdan bir tanesi, gelenek olan şu Lindt Napolitains Assortis'lerinden tutmaz mı? Böyle bir sol elimle tersleme yapmışım, çocuk cağız neye uğradığını şaşırdı! "Hani ben diyetteyim ya" diye homurdandım üstüne. Hem ilan etmiştim geçen tüm ofise. Ne hakla beni ciddiye almaz ki yani, değil mi? Ha, neyse, tüm ofise de ders oldu bu! İkramlarda sıra bana gelince bir kaç kere düşünürler artık!



E ben bunu ofiste başarırken, onca kıyamet koparırken, iş can arkadaşlara gelince niye olmuyor anlamıyorum!

Bizim terasın açılış törenlerine başlamadık Allah'tan! Kilo vermek ne kelime, üzerine bir o kadar daha alırım, o seremonilerle... Ünlüdür bizim balkonun açılışları. Açılış dediğime bakmayın, tüm yaz süren seri kutlamalar dizisi bizimkisi. Eh boğaza üstten üstten şöyle derince bakan bir terasa sahipseniz, ne açılışlar biteeeer ne de koluna taktığı çeşit çeşit içeceklerle kapına dayanan canlar..

Şu ara tek derdim erteleyebilmek şu açılışları. Pek de bir keyifli eğlenceli olur ya.. Geçen onca yaz ayları eğlencelerini, balkonun dili olsa da anlatsa. Gerçi balkonun dillenmesine gerek yok, sitenin tüm ahalisi var, neyse işte.. :)

Yok tamam kesin karar verdim bu açılış da 21 Haziran'a atılıyor! Şunun şurasında 48 gün kaldı! Bu kilolar gitmeden parti marti yok!

Bu "Lay lay lay" durumlarına da acil bir son vermeli. Arkadaşları kırmadan atlatmanın bir yolunu bulmalı! Ama pazartesi Ankara'dan lise arkadaşım geliyor. Nasıl olacak ki şimdi bu? 3 gün boyunca son gaz diyete asılmalı! Bakarsınız, bu buluşmada, her şey değişir! Bana şans dileyin.. ;)

2 yorum:

  1. benim de diyetim hep arkadaşlarla buluşunca bozuluyor, alkol tek başına gitmiyor :S

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bazen yalnızken de şahane oluyor ya.. :-))))))

      Sil

Oleyyyyyy..
En sevdiğim şey yorum almak! Zira, bunlarla besleniyorum! ;-)
Muckkksssss..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...