1 Temmuz 2014 Salı

Tatile gidiyorum İnce Bel'li ;-)


Paniklerdesin tabi! Aklın neredeydi hacııııı????!

Yok, bu cocktail'lerde neden her şey un üzerinden servis edilirmişmiş?! Yok mini sandviçler, yok wrap'ler, poğaçalar, börekler?! Tatlılar, toptan hamur üzerine bezenmişmiş?! Ama arkadaş, o nasıl bezenmedir öyle ya?! Bir de burnunun dibine soka soka "al beni"'li tepsilerde dolaştırılmıyorlar mı? Zati, iş konuşuyorsun, bunalmışsın, kaçasın var! "Almaz mısınız?"'la başka dünyaya geçesin geliyor! Şuraya da yazıyorum, feriştahı gelse, "hayır" diyemez, cocktail durum vaziyetine!

Tamam da şeker, toplantılar yemekler bitti, sonrasındakiler neydi öyle acep?! Ama yok Bikinim, senin suçun yok! O Zehirli GI'lar varya, öyle sinsidir ki, sen farketmeden esir alır seni! Midene bir karıştı mı, bırakamıyorsun! Üstüne üstlük yedikçe acıkıyorsun, bir türlü tatmin olmuyorsun, mutsuzluk basıyor, yemin ederim depresyona giriyorsun! 

Eyy devlet, duy sesimi! Tütün ve Alkol'daki uyarıları bu Zehirli GI'lara da istiyorum! Vallahi, çok ciddiyim. Hiç şaka yapmıyorum! Dur, ben bir ara, Sağlık Bakanlığı'na bir mektup yazayım. ;-)

Mektup demişken, Turkcell'e yazdığım "Önerim Var" Mektubumu yenilesem iyi olur. "Şu an için isteğinizi karşılayamıyoruz" dedilerdi geçen sene. Belki şimdi bir hal çare bulurlar derdime! :-)

Panikten düştü senin bu çenen! Geç artık, ne yapmalı ne etmeli'ye!


Şimdi, durum şu: 56 kilo ve 69 cm bel.

Kilo kolay. Henüz üzerime yapışmadı. Bir günde kendini toparlar!
Ancak, şu bel bölgesi biraz zorlayacağa benziyor! Özel durum itibari ile toparlandı biraz kendileri! Ve her ne yiyorsam, sarılıp kalıyor bel bölgeme! İtiyorum gitmiyor, kovuyorum yok! Bir de içten içten şişkinlikler basıyor bazen! Neyse olacak artık bunlar! 

Bak ben sana bir şey diyeyim: Bu bel işini halletmeden, ilerleyemiyorsun hayatta. Kafa hep orada! Eyvallah, çok büyük adımlar attın! Çok büyük işler başardın! Hayatında 60 cm'li beller hiç görmedin! Ama artık, bu tutsaklıktan tamamen kurtulmak zorundasın! Özgürlük seni bekler!





Hedef belirlemeli önce! 10 günde 3 cm belden incelebildiğin tecrübeler ile kanıtlı! Bir 10 gün daha devam etsen, bir 3 cm daha gider sanki! Tatile 25 gün varsa, 1 cm de son 5 günde! 62 cm hedeftir yani! Hayali kurulası, akla mantığa da uyanımsı! 

Uçtuk mu ki biraz?! E uçsan iyi olur zati, Cancağızım Bikini!






O halde yeni rekor hazır:







Kilo takvimi de yapayım:








"Anti-Aging etkili Zayıflama Programı"'na en cillobundan Yoga Programı ekleyeyim. Hatta Yoga ile kalkıp, Yoga ile yatayım!



"Günaydın" Yoga:





"Evim Evim, Güzel Evim'e Hoşgeldim" Yoga:





Ardına da, "Love Handle'lara Veda" Yoga: (Pardon da Yanlarını seven var mı? I love NO-handles!)






Ve müthiş bir "Core Yapıyorum" Yoga:





Şu İncelten Güzellik Uykusu'ndan tam tamına faydalanmak için de yapayım, "İyi Geceler, Tatlı Rüyalar" Yoga:







Arada da adımlarını attın mı? Tamamdır bu iş! Haftalık check list'li tablomu yapayım:





Biraz çok mu geldi gözüne? Aşkım, kuzum! 365 günden sadece 25 günü HAYALİNE adayacaksın! Sence değmez mi?! ;-)







26 yorum:

  1. Merhaba cnm
    Yaz geldi mayistik akşam yemeği saati sarktikca sarkti. Şimdi oruç tutup nasıl başarıcam bilmiyorum. Senin bu yazılar in olmasa Ölmüşüm ben. Bu üstüme yapışan 3 kiloyu versem başka bir şey istemem...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Hadi kuzu, birlikte verelim şu son kalanları.. ;-)))))))
      Allah kabul etsin Canımcım.. Bol su aşkım, aman..
      :*********************************

      Sil
  2. değmez mi hiç bikinim kesin başaracaksın :-* :-*

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ben seni nasıl seviyorum bir bilsennnnnn... :-****************** <3 <3 <3< 3< <3 <3

      Sil
  3. Günaydın yazını yeni okudum rakamlar arası fark var ya şok oldum.Ama senin gibi azimli bir bayan için çok basit uzmanlaşmış sın artık bikini seni çok çok çok tebrik ediyorum.İnşallah sendeki bu enerji azim bize de (%50 olsa razıyım) geçer Aminnnn.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Canım Şeker, o azim varya tamamen sağlıklı ve doğru beslenmekle oluyor. Zehirli GI'ları bir bırak, Serotonin arttıran yiyeceklere yoğunlaş, üstüne de Sassy'ni içtin mi? İçinden doğan motivasyona inanamayacaksın. ;-)))
      Çok öpüyorum seni...

      Sil
  4. Ben de dün 62,800 ile başladım bel 74 Boy 1.62 bakalım 25 temmuzda neler olacak ben de dört gözle bekliyorum bu kez çok kararlıyım Bu zorlu yolda yazılarını okudukça motive oluyorum. Herşey için teşekürler!

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Haydi kuzuuuuuuu, uçuşa geçiyoruuuuzzzzzz... ;-)))))))

      Sil
  5. Biliyorsun kortisol stres hormonu yüksek olduğu dönemlerde doğrudan bel bölgesine yığılma oluyor. Öncelikle rahatlamalısın ve uyku saatlerine de dikkat et tatlım :)
    Çok öptüm.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bilmem mi hiç! ;-)))))
      Ben de seni öpüyorum en kocamanından..

      Sil
  6. Belini gobek deliginden mi olcuyosuns eker bide whr ne

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Tüm detaylar şurada şeker.. ;-)))
      http://bikiniprojesi.blogspot.com.tr/2013/11/bedeni-olcup-bicmenin-dayanlmaz.html

      Sil
  7. bikinim oruçta nasıl kilo verebilirim ?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ah be kuzu.. O konu beni aşar.. Tek bildiğim: susuzluk konusunda pek bir endişeliyim.

      Sil
  8. Yaş 33 insülin direncim var insülin hormonum 30. Boyum 1.65. Beş yıl öncesine kadar 56-60 arasında gidip gelirken 2009 dan itibaren hızla kilo almaya başladım. Çabalar, spor salonları, kozmetik destek; mezoterapi, karboksi terapi vs vs olmadı olmadı. 77 yi gördüm en son öyle ki tartıya küsmüştüm. 8 temmuz da başladığım diyetin 14. günündeyim 2 kilo verdim ama korkuyorum sanki yine geçen yıl olduğu gibi 70 te takılıp 6 yla başlayan rakamı tartıda göremeyecekmişim gibi ve karnımda feci bir şişkinlik var bugün ne yapmalyım bilemiyorum

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Canım aşkım, ilk iş "diyet"i bırakıyorsun ve yepyeni sağlıklı bir yaşam tarzına başlıyorsun.
      Ve hemen şu yazımı tüm link detayları ile okuyup, aklına takılan ne varsa soruyorsun. ;-)))))
      http://bikiniprojesi.blogspot.com.tr/2014/05/incecik-olmann-11-altin-kural.html
      Kocaman öpüyorum seni..

      Sil
  9. Bir kaç gündür blogunu inceliyorum. Bi yerden başlayım diyordum önce limonlu su ve Sassy sudan başladım ama benim midem pek bir kötü oldu; başlangıçta senin de öyle olmuşmuydu :/ Bugünde artık yogaya başlayayım dedim ama baya zorlandım sanki Tara nın yaptığı hareketlerde ki esnekliğin %5i yok bende :( Umarım devamını getirip o esnekliği bir gün bende yakalarım :D

    Sevgiler Bikiniciğim , hep sağlıklı bir incelikte olman dileğiyle :*
    Seren ;)

    YanıtlaSil
  10. Ben bu şekerden kurtulamıyoruuuummmm !!! Ne yaptıysam olmuyor şekerli bir şeyler yemeden duramıyorum. Şeker yemezsem başım ağrımaya enerjim düşmeye başlıyor. Yersem de yedikçe yiyesim geliyor. Şeker=yağ=bel değil midir ? Ah Bikinim, nasıl kurtulayım ben bu şekerden bana bir yol gösteriver :(((

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Kendine boşuna kızma aşkımmmmm.. Şeker bir bağımlılık maalesef. Sigara gibi...
      Şimdi ilk iş olarak, şekeri sağlıklısı ile yer değiştiriyoruz. Stevia, sağlıklı ve Alkali yapan bir şekerdir. Bunun dışında, en az %70 dark çikolata da gayet sağlıklıdır.
      Düşen şey ve dolayısı ile başını ağırtan, aslında Serotonin. Kendini çokça Balık Yağı'na ve serotonin yükselten yiyeceklere veriyorsun:
      http://bikiniprojesi.blogspot.com.tr/2014/03/imdat-pmsye-son.html
      Çok öpüyorum seniiiii...

      Sil
    2. %80 dark çikolata yiyorum yediğim gün sivilce yapıyor :( Oysa ki pembe GI da gördüğümde ne kadar da sevinmiştim :( Yumurta her gün yiyorum 2 tane, sabahtan beri ceviz de atıyorum gidip gelip ama içim hâlen çikolata diye bağırıyor. Artık iradeye sahip olmak en mantıklısı hiçbir şey tatlı ihtiyacımı gideremiyor çikolatadan başka.

      Sil
    3. Aşkımmm, tek tatlı tutkun çikolata ise, hiç dert etme ki zaten.. ;-))) En zararsız olanı ki o.. Ben de sandım ki, kekler, pastalar, baklavalar peşindesin... Hiiiiç dert etme sen..
      Kalan beslenmeni en sağlığıyla yap, hiç bir şeycikler olmaz. Bakarsın %60 dark denersin.. Sonra belki %70.. Yavaş yavaş, bütün sağlığa geçersin. Hani şekersiz çikolatalar da var. Malum tek derdimiz şeker, çikolata değil.
      Çok öptüm seniiiiii...

      Sil
  11. Öncelikle Merhaba :) Ben bunu uygulamak istiyorum ama işe yarıyor mu bide nasıl beslenmem lazım bunları uygularken? :))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Merhaba Bengiciğim,
      Hemen üst menüden "Zayıflama Programları"nı tıkla ve aşağıya doğru eski yazılara doğru ilerle. Sayfanın sonuna geldikçe "Older Posts" butonu ile işk günlere doğru devam edebilirsin. Hem nasıl beslenmen gerektiğini, hem de nasıl işe yaradığını da görebilirsin.
      Çok sevgiler...

      Sil
    2. Çook çok teşekkürler :)) :**

      Sil
  12. Seni ilk bu yazılarınla tanımıştım iyi ki tanımışım ve ben şuanda nerden başlasam diye düşünürken bu programın aklıma geldi yarın başlıyorum o zamanlar inanılmaz etkisini görmüştüm çok ama çok teşekkürler ��

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Yaaaaaaaaa harika bir yazıya getirdin beni. 😍😍 Yoga çoşkusunun zirve yaptığı zamanlar. Gece gündüz, sabah akşam yoga. Ahhhh ya Yoga her şeye iyi gelir. 🙏🏼🙏🏼🙏🏼🙏🏼 Ve hayatımda en eksik olan da şu an o galiba. 😌
      İyi ki varsın Eda. 😘😘😘❤️❤️❤️

      Sil

Oleyyyyyy..
En sevdiğim şey yorum almak! Zira, bunlarla besleniyorum! ;-)
Muckkksssss..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...