2 Mart 2015 Pazartesi

6 hafta incelten Yoga 2. Hafta


Ne haftaydı be! Bu gel gitler yaşanacak böyle demek ki. Aman gelmesine gelsin de, gitsin de yani. Mümkünse, geldiği gibi hem de!

İşimize bakalım biz. Di mi?! ;-))))))





Havalar da ısındı zati. Mart ayında bitir sen bu işi!





Şimdi, Tara'mızın videosunu bir inceleyelim. Olleeyyyy be toto inceltmeceeeeee... Hormon ilaçlaının hepsi totoda birikti maşallah. Ahanda canınıza okudum şimdi ey siz arkama yerleşmeye çalışan fazlalıklar! :-)

Tüm hareket diğer tarafa da yapılır ve 2'şer kez daha tekrar edilir. Toplamda sağ ve sol 3'er kere yapılmış olunur.





Bu arada akşam yemeği saatini de 17:00 çekiyorum. Hatta hafta sonları tam bir Dinner Cancelling, yani 16:00 sonrası yememeceyi, yapayım ben! Hem incel, hem de gençleş! Oyyyyy süüüpppeeeerrrrr..





Yahu bu akşam yemeği denen şey literatürden bile kalksın istiyorum. Akşam buluşmalarında, illa ki bir şeyler yenmesin! Hele hele, o bir büyüklerli, Shiraz'lı, Cabernet Sauvignon'lu yok Öküzgözü'lü buluşmalar hiç olmasın!

Zamanında Turkcell'e attığım "Önerim Var" mektubumu (şurada) tekrar atsam mı? "Şimdilik yardımcı olamıyoruz!" demişlerdi. Belki bulurlar bir çaresini. 

Hem illa ki bir şeyler tokuşturulacaksa, bu Sassy olsun, değil mi?! Neymiş, pek bir absürt oluyor muşum?! Halbuki var yaaaaa, mis missssssssssssssss... Ohhhh, canım çekti resmen.

Amanın malzemelerim kalmamış. Yarın hemen alına ve her gün yapıla! 1 litresini süzer işe götürürüm. Diğer litreyi de eve gelince yatana kadar hüpletmece. Hem böylece akşam da saçma sapan şeyler peşinde koşmam, en güzel şeylere motive olurum yeminle.








Ha bir de, şu en az 5,000 adım da atılıversin her gün artık. Zahmet olacak!!!!!! 
Şöyle totoya odaklanarak, onları yakından hissederek de yürüdün müydüüüüüüü... ;-))))))





Beden bir de masajlara bayılır şimdi bu cemre zamanı. Canlanmasına yardımcı olalım! Sabah akşam gelsin incelten vücut bakımları. Toto haftası madem, yoğunlaşayım kendilerine.


Tablo şahane oluyor arkadaş:



Süper bir hafta olacak!!!! 
Yesssssssss...









15 yorum:

  1. Yanıtlar
    1. :-)))))))))))))))))))))) :-********************** <3 <3 <3

      Sil
  2. Bu pozitifliğine bayılıyorum. Benim aglak yerim olan blog, senin hem kendini hem de bizleri motive ettiğin yer. Tebrikler. Sayende sassy suyuyla tanıştım, bir de yogaya başlasam....

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Saydırıyorum hayata... içimi döküyorum.. Ohhhh misss gibi geliyor... Sen de kız, bağır çağır aşkımmmm.. İyi gelecek... Ve gerçekten de, o bu değil ama, yoga müthiş yardımcı oluyor.. Hadi sen de başla.. Hı?
      :-*************************** <3 <3 <3 <3 <3 <3

      Sil
  3. Bikiniiiiiii,

    Canım, ciğerim iki gözüm bikini....ilk hafta 2 fireyle kapatıldııı ama sonuç hiç fena değil.... enteresan birşey söyliyimmi rahmetli dedem akşam yemeğini en geç 4'te yer 8'de de uyumuş olurdu :) tabiiki Sabah 5-6'da zımba gibi kalkıp güne devam ederdi... hergün kilometrelerce yürür, akşam yemeği niyetine sadece 1 bardak süt içerdi :)yumurta, et temel gıdalarıydı hem de en yağlı ballıları....yavrularım tembellik etmeyin yürümek varken dolmuşa binilmezzz ayıpp derdi :) günde hiç yürümediği gün 5 km yürürdü... son iki ayına kadarda hep ayakta, zinde idi hem bedeni hem zihni... neyse uzun lafın kısası çok zor olsada beraber deneyelim şu akşam yemeklerini cancel etmeyi :) ama zaten ben gündüz insanıyımmmm:)) çay ve su ile de sosyalleşebiliriz.. zaten burda bikini sezonu çoktan açıldı, yogaya devam ..öptümm seniii hem yüreği hem kendi güzell yol arkadaşım ......

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Cannımmmmmm Tülayıııımmmmm... Zati var ya, ne varsa eskilerde var... Ahhh bir büyük sözü dinleyeydik...
      Işığı bol olsun dedeciğinin... Bize de, senin bu güzel paylaşımıla,, izin de verirsen, örnek olsun... <3 <3 <3
      Hadi cancel edelim şu zararlı akşam yemeklerini...
      Kocamannnnn öpüyorummmm seni... <3 <3 <3 <3 <3 <3

      Sil
    2. İzin vermek ne kelime çok sevindim paylaştığına...Bu gazla yeni haftaya bugün başlıyorummm... yogaya olan önyargımı kırdınn...Kocaman öpüyorumm.....

      Sil
  4. Bel hareketlerine ek olarak mı yapıyoruz yoksa bel bitti mi ? (:

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ama sen süper dedin... Aaaaaa hiç düşünmemiştim... Ya şahanesiiiinnnn...
      Aslında bel bitti, bu hafta toto haftası sadece ama, zaman bulursam her ikisini de yaparız di mi?
      :-**************************** <3 <3 <3 <3 <3 <3

      Sil
    2. Tabii çok süper olur (: Ama benim şu mat işini bir an önce halletmem lazım yapamıyorum yoksa :/ Uykular yalan oldu benim 1aydır uykusuz her gece mode on. 12den önce yatamıyorum sabah 6da kalkıyorum.

      Sil
    3. Buyur, aynı çılgın, zorla yatağa gitmeyen ben. Ve şöyle çözdüm, bir nevi.. :-)))
      http://bikiniprojesi.blogspot.com.tr/2014/10/pembe-ruyalar.html
      ;-)))))))))))

      Sil
  5. Süper òtesisiiiiiiin tek kelimeyle harikaaaa!!!
    Senin sayende yogaya başladım sağlıklı beslenmeyede adım adım ilerlemekteyim.. ama aksam 6da yesem yine yiyorum felaket acıkıyorum dahası gec yatıyorum. Gec yatmak degilde gece acıktığımda durdurmak için ne yapmalıyım sevgili bikini :(
    HELP ME ✋

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Süper olan sensin kiiiiiiiiiiii.... ;-)))))))
      Akşam yemeğini protein ağırlıklı ve illa ki yeşilliklerle yap şeker. Ama önce yavaş yavaş akşam yemeğini geriye çekmek lazım. Saat 20:00 ile başla.. Sonra 19:30. Derken 19:00.. Böyle böyle biraz zamanla.. Bunun dışında önemli olan, Yatma saatinden 4 saat öncesinde son lokmayı yemek. sonra belki 5 saate de çıkarabilirsin. Ve Sassy çok işe yarar.. ;-)))))

      Sil
  6. Cevabın içiiiin çoooook teşekkür ederim. Dediklerini uygulamaya aldım sağlık ve neşe dolu günler 😊😊

    YanıtlaSil
  7. bu akşamlar beni çok zorluyor yaaaa eş eve gelince çayın yanına mamacıklar :)) ama inatla azimle 17:00 18:00 arası bitiyor son öğün seviyoz azmini bikinicim seviyoz izliyoz azimleniyoz ümitleniyoz :))

    YanıtlaSil

Oleyyyyyy..
En sevdiğim şey yorum almak! Zira, bunlarla besleniyorum! ;-)
Muckkksssss..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...