30 Nisan 2013 Salı

Gün 18: Stres insanı şişiriyor!

"Yarın ne giyeceğim depresyonu" ile sabaha kadar uyumadım. Kabuslar, uçurumlardan düşmeler! Hala etkisindeyim. Mutsuzum. Zehir oluyor bu yazlar bana.

Sabah tartılmadım bile! İnanılmaz şişkin hissediyorum kendimi. Ellerim, ayaklarım, bacaklarım! Hayır zaten çoraplar fora ve rahatsızım bu durumdan, bir de bu şişkinlik..

Yediklerime gelince:

Kahvaltı: Ofise götürülen yeşil elma

Öğlen: 5 tane tavuk kanat, taze fasulye ile yeşil salata, yanında her zamanki gibi yoğurt!

Akşam üstü 2 adet yeşil Wasa Sandwich.

Diyetimden şaşmadım ama hala mutsuzum. İş çıkışı biraz yürüyüş iyi gelir derken kendimi Metrocity'de buldum. Dolanırken Eczane'ye dalmışım, aval aval bakınıyorum. Bir anda hatırladım. pH damlası arıyorum ne zamandır! Çalıştığım için her daim yanımda limon ya da İngiliz Karbonatı taşıyamıyorum. 1 litre Sassy Su da yetmiyor. Ofise alınan suyun pH seviyesini de bulamadım bir türlü. Velhasıl, alışveriş için, eczaneden bile olsa, çok geçerli sebeplerim var. Sordum! E burda varmış! Nasıl da sevindim. Bir anda keyfim yerine geldi!



Bilinçaltım "Aman şu bembeyaz bacaklar nasıl görünüyor ki"'den başka bir şey düşünmediğinden olsa gerek, algı Sally Hansen Airbrush Legs Sprey'e takıldı. Auto-bronzant pek işe yaramadı! Hatta çirkin oldu! İçime sinmedi yani. Kolumuzda bir deneme yapalım bakalım! 10 numara, 5 yıldız! Tam aradığım!

Bir de "inceltici zamanıdır" dedim. Dr Murad'ın vücut ürünleri her zaman işe yarar; Dr Murad Firm and Tone Serum ve Dr Murad Body Firming Cream.



Her daim alkali suyumuza kavuştuk, e bacakları da kotardık. Dahası can sağlığı.. Sevinçliyiz, mutluyuz, stresimizi tamamen attık..

Metrocity'ye gelmişken, HD'ye uğranmaz mı? E hadi o zaman! Akşam yemeği: PİDESİZ iskender.. ;)

10 yorum:

  1. Nisan ayını okumayı bitirdim, sırada mayıs var, tam olarak işin sırrı ne anlayamadım yalnız henüz :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. O tarihlerde, henüz ben de keşfetmemiştim sırları.. ;-))))

      Sil
  2. Bikinicimm merhabaa :)) çok tatlışsınnn maşallah sanaa. Ben de Alkazone adıyla duydum ama çoğu eczanede bulamadım. Bir de Alkalife'ı sorayım bakalımm. Bir de yeşil kahveyi duydum incelmede baya bi işe yarıyormuş. Sen duydun mu nasıldırr acaba kiii? öptümmmmmm

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Yeşil kahve şu ara herkeslerin dilinde.. İyi bir antioksidan. İçindeki kafein de metabolizmayı harekete geçiriyor.
      Malum kafein asitlendirir, alkali değil yani... Yani yeşil kahve alkali mi? Bulamadım hala.. Araştırmaya devam ediyorum..

      Sil
  3. Bikinicim, dr.murad ürünlerinden memnun kaldın mı? Selülit problemi baş gösteriyorda bende. spora ek olarak kullanacak bir krem arıyorum. başka tavsiyelerin varsa onlarıda beklerim. :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Hemen seni şuraya alayım:
      http://bikiniprojesi.blogspot.com.tr/2013/09/fransz-kadnlarn-incecik-ve-hep-genc.html ;-))))))

      Sil
  4. bikinicimmm :) seni çok eskilere götüreceğimm cınımmm ama hedefim 30günde hergün 3lt :) bu alkalife dan 3lt de damlatacagız mı acaba :) sevgilerimle

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ne iyi oldu! Kendi yazdıklarımı kendim unutuyorum bazen! Çok teşekkür ederim şeker...
      Alkali su için, Alkalife da olur, şunlar da:
      http://bikiniprojesi.blogspot.com.tr/2014/01/minik-admlarla-4x4-gucunde-saglkla.html
      Kocammmaaannnnnn öpüyorummm seniiiii... <3 <3 <3

      Sil
  5. Amaaannn ben nasildaaa mutlu oldumkiiii ♥ cook tatliain cok ictensin ve inanilmaz motive edicisin ! Bugun 30gun 3lt bin ilk gunu ve hedef tamamlandi super hissediorummm :) biktircam seni ama yazicam :)) alkali olarakda en kisa zamanda denicem sassy yaptik annemle ama bnm midem eksidi gbi bisi oldu :( operimmmm cok

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Salatalığı azalt kuzu..
      Anneciğinin o güzel ellerinden öpüyorummmm ❤️❤️❤️

      Sil

Oleyyyyyy..
En sevdiğim şey yorum almak! Zira, bunlarla besleniyorum! ;-)
Muckkksssss..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...